Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
йоро да си жив и здрав,не съм съдия да ти издавам присъда 

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА

Бившият депутат от ГЕРБ Живко Мартинов-Суджука получи окончателно 2 години условно при 4 годишен изпитателен срок, реши Върховният касационен съд. Решението е окончателно и не може да бъде обжалвано.
Историята е от преди 10 години. Тогава бившият служител на фараона Гаич – Живко Мартинов, вече от позицията на народен представител от ГЕРБ, поискал няколко пъти от бизнесмена Антон Проданов от Добрич да му достави тон суджук, а веднъж към това количество се добавил и 60 кг. пастърма и филе „Елена”. Преди това Проданов зареждал сбирките на ГЕРБ с по 30-40 кг. деликатеси. Той твърдял, че деликатесите са за тогавашния премиер Бойко Борисов - нещо, което самия Борисов яростно отрече.
това са на йоро хората,пардон суфжуците 

Боко от една година вече е при Иван Костов в Клуба на Пенсионера-политик.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Йоре, суджуците от всички се свързват с мазното управление на бай Суджука, тариката от Банкя.Те са символа на корумпираното му, мутренско управление. Недей да се правиш на утрепана лисица.
Ъхъ.
Ама материала на Бойко сте още в България.
Дали ще е Бойко или Кирчо, все тая - прост народ, слаба държава.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
И в чужбина колко електорат на Бойко има- бедна ви е фантазията
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Йоре, български мангали за сега в Канада, НЯМА. Тук се минава през цедилка, ако беше лесно и ти щеше да дойдеш. 

Последно промяна от analgin на Съб Мар 12, 2022 1:32 pm, променено общо 1 път.
Сигурен съм - нали и ти си от гастербайтерите.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Затова пък има други мангал, по-лоши от българските
-Как се нарича човек, който притежава много бутилки олио?
-Олигарх.
-Олигарх.
Едно време е било трудно, сега всеки от България може да идва когато си поиска. Само, че вече няма какво да прави човек в Канада, няма хляб в тая държава.
Гроздето е кисело, Йорко?
Няма за теб, щото не те пуснаха и затова сега ходиш гастербайтер да чистиш офиси в Германия.

Можеш да идваш, но не когато си поискаш, а когато събереш парички.
Ако обаче дойдеш до тук за две седмици, после трябва 6 месеца да караш на пост и молитва в България.

Ако искаш да знаеш аз интервюто за Канада го изкарах и даже се похвалих тук във този форума. Това беше по времето, когато ти си срал още в полетата на Албания. Та не ми пиши глупости и не се надувай, защото нито ме знаеш какъв съм, нито можеш да ми се хванеш на професията нито ти, нито твоя авер простия камионаджия.Ivan1007 написа: ↑Съб Мар 12, 2022 3:27 pmГроздето е кисело, Йорко?
Няма за теб, щото не те пуснаха и затова сега ходиш гастербайтер да чистиш офиси в Германия.![]()
Можеш да идваш, но не когато си поискаш, а когато събереш парички.
Ако обаче дойдеш до тук за две седмици, после трябва 6 месеца да караш на пост и молитва в България.![]()
то не му и трябва да се хваща на акъла еле пък и на професията на простия банкянски цървул освен ако е мазохист ама едва ли.