Uchitelka po frenski-ORIGINAL !??
Uchitelka po frenski-ORIGINAL !??
Po povod temata "Uchitelka po frenski mente" pitam : Moze li da posochi njakoi uchitelka po frenski korektna ,profesionalist i tochna na teritorijata na Sofija ????Chuval sam za KREMENA ,che e dobra -moze li njakoi da posochi telefona na Kremena ?Ili drugi uchitelki ORIGINAL???
Re:
Веднага ще ти посоча изключителна учителка по френски - Жана Николова - 851 04 77 , 0886959948. При нея всички успяват.
Успух и на теб!
Успух и на теб!
Re: Uchitelka po frenski-ORIGINAL !??
Snejana Georgieva - damata e filolog s prqki vpechetleniq ot frenskiq v Paris, 13 god e jivqla tam, ima individualen podhod i bez problem se nagajda kam stereotipa na obuchaemiq.
Uspeshno ni podgotvi za intervu (men ot 0 ) za okolo 6mes po 2,5 (astronomicheski) chasa na sedmica.
0898 313883
Uspeh.
Uspeshno ni podgotvi za intervu (men ot 0 ) za okolo 6mes po 2,5 (astronomicheski) chasa na sedmica.
0898 313883
Uspeh.
-
Петя Недева
Жана Николова е много хвалена и рекламирана. Може би затова при нея е "фул" - голям наплив. Аз се срещнах с нея в средата на октомври. Каза ми, че не може да ме вземе веднага, защото няма свободни места в графика `и. Насрочи ми първия урок чак за 7-ми декември!
И понеже аз не исках да чакам дотогава, а да започна веднага, тя ми препоръча една нейна приятелка и състудентка - Петя Недева. При Петя започнах веднага. Вече един месец ходя всеки делничен ден и съм много доволен. Жената е много свястна! Живее в кв. "Хаджи Димитър".
Телефоните `и:
945 67 92 (дом.)
0886 343 255 (мобилен)
Между другото, замислила е скоро да ни събере у тях - всичките `и ученици, за да се запознаем и да обменяме инфо за Кебек. Много е мила.
Успех!

И понеже аз не исках да чакам дотогава, а да започна веднага, тя ми препоръча една нейна приятелка и състудентка - Петя Недева. При Петя започнах веднага. Вече един месец ходя всеки делничен ден и съм много доволен. Жената е много свястна! Живее в кв. "Хаджи Димитър".
Телефоните `и:
945 67 92 (дом.)
0886 343 255 (мобилен)
Между другото, замислила е скоро да ни събере у тях - всичките `и ученици, за да се запознаем и да обменяме инфо за Кебек. Много е мила.
Успех!
Последно промяна от boogie_man на Сря Ное 17, 2004 1:05 pm, променено общо 1 път.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Re: Uchitelka po frenski-ORIGINAL !??
Ян, учуден съм, че точно ти питаш за учителка по френски. Нали ходиш при Жана???janyz написа:Po povod temata "Uchitelka po frenski mente" pitam : Moze li da posochi njakoi uchitelka po frenski korektna ,profesionalist i tochna na teritorijata na Sofija ????Chuval sam za KREMENA ,che e dobra -moze li njakoi da posochi telefona na Kremena ?Ili drugi uchitelki ORIGINAL???
Какво става?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Otnovo da preporachame PETYA NEDEVA naistina e strahoten prepodavatel ima frenska pedagogika no tova ne e nai-vajnoto v sluchaia tia prosto podnasia pfrenskia taka che naistina zapo4va6 da go razbira6 i govori6 tozi ezik bez da se derzae6 dali e truden ili ne
i otnovo za vrazka s neia
tel:945 67 92
GSM: 0886 343 255
i otnovo za vrazka s neia
tel:945 67 92
GSM: 0886 343 255