Не виждаш ли че света върви към комунизъм

Йоро кенефите в Германия дето ги ми по малко ли миришат от българските.joro написа: ↑Пон Яну 10, 2022 3:21 amНали не искате Боко, на ви сега КирчоIvan1007 написа: ↑Пон Яну 10, 2022 1:53 am Спокойно Йорко! Корабът потъва по разписание и вода има за всички да се удавят.
Айде и да ви е честито новото правителство на Отечествения Фронт под ръководната роля на БСП!
Ако бяха те пуснали на времето в Канада сега можеше и ти да си като Киро Канадецо!
Ама той за разлика от теб баща му го довел като "един юноша бледен" без интервю. Късмет!
Е, поизлъгал за канадското гражданство, ама в България дума дупка не прави - след Боко Тиквата и магаре да се кандидатира може да го изберат.Истината е, че всеки си избира дали да потъва или да се издига. Така е при капитализма- и в Канада, и в България, и в САЩ, и в Русия, и в Китай. Свиквайте вече с Новото Нормално. А за Йоро не се безпокойте- бях известно време в Германия, там пускат без визи и интервюта. А сега си харча еврото в Банско, вече съм в Еврозоната
![]()
Докато е бил гастарбайтер в Германия едва ли е разбрал нещо от тоя комунизъм ...snakeplissken написа: ↑Пон Яну 10, 2022 4:30 pm Къф капитализъм бе Йоро![]()
Не виждаш ли че света върви към комунизъм![]()
Кенефът в апартамента, който бях наел миришеше на теменужка, защото такъв препарат слагаше украинката, дето го миеше. За другите кенефи не знам. Евро си изкарвам и в България. А на вас българите в чужбина явно много ви липсва чалгата, щом масово гласувайте за Слави Трифонов. Той ще ви направи комунизма- песни и танци по цял ден,Pavel M написа: ↑Пон Яну 10, 2022 4:56 pmЙоро кенефите в Германия дето ги ми по малко ли миришат от българските.joro написа: ↑Пон Яну 10, 2022 3:21 amНали не искате Боко, на ви сега КирчоIvan1007 написа: ↑Пон Яну 10, 2022 1:53 am Спокойно Йорко! Корабът потъва по разписание и вода има за всички да се удавят.
Айде и да ви е честито новото правителство на Отечествения Фронт под ръководната роля на БСП!
Ако бяха те пуснали на времето в Канада сега можеше и ти да си като Киро Канадецо!
Ама той за разлика от теб баща му го довел като "един юноша бледен" без интервю. Късмет!
Е, поизлъгал за канадското гражданство, ама в България дума дупка не прави - след Боко Тиквата и магаре да се кандидатира може да го изберат.Истината е, че всеки си избира дали да потъва или да се издига. Така е при капитализма- и в Канада, и в България, и в САЩ, и в Русия, и в Китай. Свиквайте вече с Новото Нормално. А за Йоро не се безпокойте- бях известно време в Германия, там пускат без визи и интервюта. А сега си харча еврото в Банско, вече съм в Еврозоната
![]()
Ама да не ти пука еврото не мирише.Единственият му недостатък е,че като свърши пак ше трбва да ходиш да миеш германските кенефи.
Тежко и горко на Канада с" умници" като теб
E, има разлика между мутренския капитализъм в България и този в Германия, да не говорим за клептокрацията в Русия и ти си доказателство за това.joro написа: ↑Пон Яну 10, 2022 3:21 amНали не искате Боко, на ви сега КирчоIvan1007 написа: ↑Пон Яну 10, 2022 1:53 am Спокойно Йорко! Корабът потъва по разписание и вода има за всички да се удавят.
![]()
Още един изтрещял хейтът се показаIvan1007 написа: ↑Вто Яну 11, 2022 2:14 amE, има разлика между мутренския капитализъм в България и този в Германия, да не говорим за клептокрацията в Русия и ти си доказателство за това.joro написа: ↑Пон Яну 10, 2022 3:21 amНали не искате Боко, на ви сега КирчоIvan1007 написа: ↑Пон Яну 10, 2022 1:53 am Спокойно Йорко! Корабът потъва по разписание и вода има за всички да се удавят.
![]()
Отишъл си в Германия гастррбайтери, вместо да видиш като прани гащи в България, а и през ум не ти е минавало да идеш в Русия.
И в САЩ и в Канада би отишъл, но както казваш сам за разлика от Германия за там трябват визи и интервюта.
А харчиш еврото в България, щото за да ги харчиш в Германия ти миришат чорапите![]()
През онуй ми е за Баце. И не ходя да мия кенефи в Германия. А на еврото, дето го изкарвам може да ми зависят 90% от българите в Канада. А Баце ви има кюлчета злато в чекмеджето колкото аз имам дворец на Луната. Трябва да си с отчайващо нисък коефициент на интелигентност за да вярваш на такива глупости. В тоя форум съм от времето на Царя, после Станишев, после Боко, сега Кирчо, да сме живи и здрави още много да ги сменяме.
За чалгаря гласуват твоите колеги гастарбайтери из Европа, 90% от живеещите в Канада българи изобщо не гласуват в български избори.
добре де,да не са кенефи,а чинии.може и тоалетни чинии.joro написа: ↑Сря Яну 12, 2022 12:00 amПрез онуй ми е за Баце. И не ходя да мия кенефи в Германия. А на еврото, дето го изкарвам може да ми зависят 90% от българите в Канада. А Баце ви има кюлчета злато в чекмеджето колкото аз имам дворец на Луната. Трябва да си с отчайващо нисък коефициент на интелигентност за да вярваш на такива глупости. В тоя форум съм от времето на Царя, после Станишев, после Боко, сега Кирчо, да сме живи и здрави още много да ги сменяме.![]()