не нямат.същото е като при четириколките.
ти кат пръднеш газовете от вънка на вътре ли се движат или както обикновено се случва от вътре на вън .освен това влиза ли ти вода в гъза.
същия е и принципа
не нямат.същото е като при четириколките.
snakeplissken написа: ↑Вто Ное 09, 2021 9:37 pm Някои имат, други не. Има и такива дето кюнеца е леко извит накрая.
Те повечето вече ги правят ауспуха да е отдолу като ппи колите. Имат хубави катализатори и не опушват така.
Но тия работи зависят от много неща. Зависи и за какво ще се ползва камиона, къде ще се кара, и т.н.
Когато купуваш камион въпросите са много повече отколкото като купуваш кола, кастъмайзваш много повече.
Тия с кюнците по пикапите са неуспели да вземат клас 1Rall написа: ↑Сря Ное 10, 2021 6:10 amsnakeplissken написа: ↑Вто Ное 09, 2021 9:37 pm Някои имат, други не. Има и такива дето кюнеца е леко извит накрая.
Те повечето вече ги правят ауспуха да е отдолу като ппи колите. Имат хубави катализатори и не опушват така.
Но тия работи зависят от много неща. Зависи и за какво ще се ползва камиона, къде ще се кара, и т.н.
Когато купуваш камион въпросите са много повече отколкото като купуваш кола, кастъмайзваш много повече.аз щото гледам и на някой пикапи така си ги правят , кефи ме визуално макар, че се губи от мястото за товарене....
Абе на гъзо има клапа все пак, сфинктер и се вика.
Там на сухия път всеки можеoptics написа: ↑Пет Дек 31, 2021 5:17 am Скивайте какво става:
https://it.dir.bg/tehnologii/kamion-v-s ... fyor-video
Затова си имат консултанти. Аз като писах софтуер в областта на медицината да не мислиш, че разбирах нещо от медицина ?snakeplissken написа: ↑Пет Дек 31, 2021 2:30 pm Има условия на пътя дето тия къде пишат програмите едва ли са изпадали някога в подобни ситуациЙ.
Съгласен съм, със сигурност имат консултанти.roumensp написа: ↑Пет Дек 31, 2021 3:30 pmЗатова си имат консултанти. Аз като писах софтуер в областта на медицината да не мислиш, че разбирах нещо от медицина ?snakeplissken написа: ↑Пет Дек 31, 2021 2:30 pm Има условия на пътя дето тия къде пишат програмите едва ли са изпадали някога в подобни ситуациЙ.
Не забравяй, че машина не е нужно да копира човека, тя има съвсем различни времена за реакция, много по-висока прецизност, може едновременно да “натисне” 10 неща за разлика от човек и т.н.
BTW една от най-перспективните области за машините е хирургията, още преди 12-13 години операцията на очите ми в по-голямата си част бе извършена от компютър управляващ лазер.
А теб ще те хванат производителите на камиони, ще ти свалят реакциите с едни електроди и ще ги трансформират в софтуер за камиони...Та искам да го видя тоя камьон ще успее ли да стигне за където е тръгнал в такова време
Е тогава ще стане весело