Карате ли по 13+ часа и защо? ELD вижда всичко...
https://www.trucknews.com/regulations/e ... 003149326/CTA says its recommendations include “meaningful and gradual enforcement” of the regulation, over the course of 12 months. Full enforcement will commence in June 2022.
За Англия не знам, но тука ще внесат пакистанци, българи, албанци, украинци и руснаци без проблем.
пропускаш едно на ум.прости хора няма,зависими може да има ,но не и прости.малко да се даврандисаш един вид да си стъпиш на краката психиката на пакистанеца,албанца,българина или руснака сработва и се задава въпроса.
Да и то не само пакистанци.Pavel M написа: ↑Нед Окт 31, 2021 6:42 pmпропускаш едно на ум.прости хора няма,зависими може да има ,но не и прости.малко да се даврандисаш един вид да си стъпиш на краката психиката на пакистанеца,албанца,българина или руснака сработва и се задава въпроса.
досега търпях ама сега съм в позиция да си търся моето.та драги ми господа вие искате ли или не искате.аз без вас мога ,но вие без мен не.
наред са следващите пакистанци.така ли.
ами прав си .рева щото не съм овса ,а бик.плащат ми много добри пари,ама аз искам по вече не защото имам само една шоф. книжка да върти геврека тя ,а геврека го въртя аз ,т.е. моя здрав *** щото без здрав *** работата не става ,а това си иска цената.Ivan1007 написа: ↑Нед Окт 31, 2021 8:51 pm Батка, да въртиш геврека ти трябва едната шофьорска книжка и затова това го бачкат такива като теб, дето нищо друго не умеят и затова им плащат толкова, че ти самия ревеш, че е малко
В момента имам на обект няколко такива дето освен, че имат шофьорската книжка умеят и други неща. Закарали са специален автомобил и сега бачкат в другата кабина (не в шофьорска) - няма кал, няма ботуши. Съответно и заплащането им е доста по-високо от това на тези дето само геврека умеят да въртят.. След смяна се прибират в хотела или в къщи , а не спят в кабината. 50 долара на ден дневни за храна им стигат за обяд и вечеря - закуската е безплатна в хотела, ако не се приберат в къщи. Ако се приберат 30 режийни.
Нали ти казах да се обесиш на сондата