Лично аз нямах особени надежди за поредните идиотски избори, но изглежда май (ако тренда се запази), шареното чорапче го чака интересна изненада. А дано!
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Ivan1007 написа: ↑Нед Авг 29, 2021 9:30 am
И какъв е тренда от април 2019?
Ами нали го виждаш по-горе.
Аз викам да гласуваме за тия с турбини на главата и после живота ще е песен, като в Боливуд. Откак станахме братя с талибаните на нищо не бих се учудил.
Като им гледам обществото не съм оптимист .
А и чорапа е мазен и хлъзгав, не би инициирал избори ако нямаше добри шансове.
Една Албърта не стига да събори Трюдо
Колкото и нормалните хора да се надигат, организират, протестират……
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
__ Powered by мухЪтЪ.
До сега ги възприемах по-скоро като някакви безобидни либерални лиглйовци но тоя път успяха да ми бръкнат и на мене в пролетарската душица. Явно и на доста други хора също:
”Do not be wise in your own ieyes”
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
snakeplissken написа: ↑Нед Авг 29, 2021 3:42 pm
А дано, ама на дали
Като им гледам обществото не съм оптимист .
А и чорапа е мазен и хлъзгав, не би инициирал избори ако нямаше добри шансове.
Една Албърта не стига да събори Трюдо
Колкото и нормалните хора да се надигат, организират, протестират……
И при нас е низвергнат, както и в Манитоба, така че ще се види. Не съм гласувала никога за него, така че се надявам да си почине вече от поста.
"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."
Всяка промяна на властта е за добро. Особено ако либералите и бандата на Трюдо загубят мнозинство. Дано избирателите в големите провинции се опомнят тоя път... Процентите винаги могат да се обърнат.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
7George написа: ↑Вто Авг 31, 2021 7:26 pm
Всяка промяна на властта е за добро. Особено ако либералите и бандата на Трюдо загубят мнозинство. Дано избирателите в големите провинции се опомнят тоя път... Процентите винаги могат да се обърнат.
7George написа: ↑Вто Авг 31, 2021 7:26 pm
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.