Правосъдният министър Янаки Стоилов се вози в трамвая – няма охрана, няма личен шофьор, няма черен мерцедес ...

Жена ми работеше за тия преди да заминем. Доста работа имаха навремето, сега не знам.snakeplissken написа: ↑Съб Юли 10, 2021 3:54 am Друго интересно нещо е, че Сашо Дончев продаде 50% от Овъргаз на американска компанияА Овъргаз беше 50% собственост на Газпром преди, но може Сашо Дончев да е изкупил дела им, не съм проверявал.
Със сигурност и сега имат.roumensp написа: ↑Съб Юли 10, 2021 2:55 pmЖена ми работеше за тия преди да заминем. Доста работа имаха навремето, сега не знам.snakeplissken написа: ↑Съб Юли 10, 2021 3:54 am Друго интересно нещо е, че Сашо Дончев продаде 50% от Овъргаз на американска компанияА Овъргаз беше 50% собственост на Газпром преди, но може Сашо Дончев да е изкупил дела им, не съм проверявал.
Случва се това, че никой няма да събере дори 25% от гласовете и пак ще има проблем да се състави правителство, защото дори 3-странни коалиции трудно ще минат 50%. Ако има правителство то ще е на малцинството и за всяко решение ще се дърлят в парламента.
Аз реших да отида да гласувам по-късно днес, не толкова заради някого, а против ГЕРБ. Още не съм решил за кого, но със сигурност гласа ми няма да отиде при ГЕРБ, БСП или ДПС. Ще е за някой който със сигурност ще влезе в парламента, по този начин дори и малка част от гласа ми няма да отиде при тиквата.roumensp написа: ↑Нед Юли 11, 2021 4:01 pmСлучва се това, че никой няма да събере дори 25% от гласовете и пак ще има проблем да се състави правителство, защото дори 3-странни коалиции трудно ще минат 50%. Ако има правителство то ще е на малцинството и за всяко решение ще се дърлят в парламента.
Избирателната активност е около 40%, демек 60% от хората не харесват никой.![]()