Законът ми е добре известен и също ще се възползвам, но си помисли доколко това топли канадския данъкоплатец дето ще ни плаща OAS за години, в които не сме внели и стотинка тук ? Определено не е морално, но не ми дреме, защото е в мой интерес. Това повече ощетява Канада отколкото нарушението на някаква измислена карантина, не мислиш ли ?
Батка, ти си толкова инвалид, колкото съм аз заради хроничния си синузит.Pavel M написа: ↑Пон Май 24, 2021 8:01 pm доказателство Н2 ,че лъжеш като дърта циганка-не се правя на инвалид,който иска нещо да намаже ,а съм освидетелстван от здравните власти инвалид с хронично заболяване което ми дава право да получа инвалидна пенсия.единственното условие е да си подам молбата за такава като към тоя момент се въздържам защото съм си дал преценка ,че мога да поработя още 2-3 год с цел изкарване на някой и друг долар от който имам нужда.диагнозата ми e COPD.начетен човек си и сам можеш да се информираш за какво става въпрос за да не поставяш това ми доказателство под съмнение.

Там е работата, че аз не те обвинявам за тарикатлъка ти да се присъединиш към 22-процентната армия канадски “инвалиди”, докато ти обвиняваш автора за нещо, което ти си решил, че щял да направи. Но и да го направи, на никой не му дреме и няма да ощетява данъкоплатеца, за разлика от някои фейк-инвалиди. Той има точно толкова право да се възползва от дупки в системата, колкото и ти …. или не си съгласен ? Кацане в САЩ и влизане с кола също е дупка, е и ? И нали уж си ваксиниран и нямало да ти пука вече, защо ги мислиш другите ?