Как е най-добре да си изпратим формулярите за Букурещ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Как е най-добре да си изпратим формулярите за Букурещ?

Мнение от emyangels »

Здравейте отново!!!
Молим за вашето лично мнение по въпроса, за да се ориентираме по-добре!!! Чудя се дали да не пусна документите с Български пощи с обратна разписка или да ползвам услугите на куриерска агенция? Досега всички документи до Виена ги пусках с Български пощи - обикновена поща, дори без обратна разписка.
Ще бъда благодарна ако споделите вашия опит!!!
PERO
Обратна връзка:

Мнение от PERO »

Ami az moite si gi izpratih s obiknovena poshta. Posle dokato si chakah medicinskite dosta se chudih dali vuobshte sa pristignali ama javno bjaha. Taka che mai njama nikakuv problem da e s normalna pratka.
Аватар
miloto
Обратна връзка:

poshta

Мнение от miloto »

Nie sashto si prashtahme vsichki doks s boiknov. poshta s obratna razpiska i nikoga ne e imalo problem.
Niama smisal da se izpolzvat skapi kurieri. Tiah mojete da gi izpolzvate za zavetnata viza.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
rumi_bg

Мнение от rumi_bg »

I az pra6tah vsi4kite si dokumenti s Bg po6ti, s obratna razpiska. Kolkoto i nesigurno da izglejda, mai naistina pismata ni pristigat :-)))
Аватар
miloto
Обратна връзка:

pismo

Мнение от miloto »

Zashto Bg poshtite da ne sa sigurni? Kogato e s obratn arazpiska, niama nachin da se izgubi,a i e oshte po-sigurno.
Nie ne sme imali problemi nikoga.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
pumpy

Мнение от pumpy »

аз съм пускал с български пощи с обратна разписка за чужбина на съученик до франция. според същите ощи той беше получил писмото, но нито той го беше получил и подписал обратната разписка нито аз получих самата обратна разписка. все пак стамат и фалове с български пощи. не че с DHL не стават ( те самите гарантират 99,9%) но е важен процента на провалите.Успех
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Az pratih moite documenti na 02.09 s Bg po6ti.Kato me popita slujitelkata kak go iskam ,az i kazah 4e go iskam s vsiakakvi extri.
Ta obzavedoh si az ogromnia plik s full extri i izleze 9lv.Tam sa go polu4ili na 09.09 , zna4i to4no za 1 sedmica. Ot sa6tata data mi e i pe4ata za zavedeno dossier.Sled o6te edna sedmica doide i obratnata razpiska.Sled o6te 3 dena cufna i pismoto s obiasneniata,4e e zavedeno dossie + 9 stikera s barkodovete,koito da si lepia na korespondenciata kato si pra6tam belejkata za platena viza ili dr.docs.koito mi iskat.
octopus

Мнение от octopus »

Цялата наша кореспонденция до Виена и Букурещ сме изпращали чрез Български пощи, препоръчано, без обратна разписка. До сега не сме имали изгубена пратка.
Късмет!
Octopus
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Нед Апр 25, 2004 7:19 pm, променено общо 1 път.
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

С благодарности към всички!!!

Мнение от emyangels »

Много благодаря, че отговорихте на въпроса ми!!! Много ми помогнахте!!! Определено ще изпратя писмото с Български пощи и се надявам да пристигне!!!
Заключено