pumpy написа: ↑Нед Окт 25, 2020 5:29 am
майко мила, какви цени, какви сравнения, няколко сраници вече. Аз не казвах дали 39.50 е много или малко. То е и двете едновременно.
Една пенсия е 290 кинта, преди подаянията на тиквата от 50 кинта до изборите, един панталон 120 кинта, един наем 900 кинта, заплатата на един програмист 6000 и т.н. и т.н разминавания с действителността в този живот. Вчера бутах инвалидна количка около 3 часа по софийските улици - взе ми се здравето, а НЯМА как да им организирам електрическа за да не трябва на майка ми да й се вземе здравето от бутане. Както се казва "на болния жена му умрЕ"

Днес си се прибирам на мястото, където ми се вижда по-разбираемо.
А, и хората са намръщени и сопнати, все още....все още става само за принудителен туризъм
Забрави само да споменеш каква е средната държавна пенсия в Канада, както и максималната. Както и колко от пенсионерите в България живеят в собствени, изплатени жилища. Ама да оставим пенсионерите, да попитаме защо има толкова много бездомници в Северна Америка?
И къде го намери този панталон за 120 лева, да не е Версаче или Армани?
По тази логика аз да взема ли да се оплаквам, че онзи ден купих парфюм 50мл за 360 долара + такси за една от девойките?
(за който не ми вярва - парфюмът е "Tom Ford Oud Wood", на цени в Йоркдейл мол, а причината за избора на точно този аромат се крие в ето тази кутийка (за който разбира от тази азбука):
https://ibb.co/6ZKZnFM).
Пумпи като скубе от заплатата на асистентката си, мисли ли за нея, че някой ден може и тя да поиска да се пенсионира?
("Пумпи - борец за справедливост")
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...