Монтреал - София вижте ги от космоса ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Kpetrov написа:Kaji ot kyde da si nameria po hubavi
Ti si bachkal profesionalno a tia sa ot neta
Ами...само се намърдай в компютрите на НАСА и - готово! :wink:
:D :D :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
venzi-canadeza

Мнение от venzi-canadeza »

Tona za NASA mi haresa pak i nee koi znae kakva filosofia , no mi se struva 4e kato informazia v BG po sarvarite- i po zarovenite mestenza moze da izmaknesh dosta pove4e inf. Ha nazdrave- a ribata v CANADA oshte li e mnogo skapa kato niakoda. I onazi tipova bira ... Abe davai to drugoto e po vazno.
A SEGA NAKADE
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Abe az imam razni gotini karti s GPS i razni ekstri deto praviat optimalni marshruti no mi triabvashe hubava satelitna snimka
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Kpetrov написа:Abe az imam razni gotini karti s GPS i razni ekstri deto praviat optimalni marshruti no mi triabvashe hubava satelitna snimka
Искаш ли да разкажеш за тях и да ги споделиш?
Какво става с идването ви, за пролетта ли го оставихте?
Бирата тук си е на същата цена - скъпа е в сравнение с България, ама ако не правиш сравнение - не е чак толкова скъпа... Има голямо разнообразие от бири. За съжаление, аз не съм експерт в тази област... :(
Поздрави!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Kakvo idvane bre??? nema oshte barkodove. koi znae kolko she me motkat, proletta nai-rano.
Kartite sa
1. Microsoft MapPoint 2004 Nort America ima vsichki ulici v severna amerika i ti prvi marshrut pishe ti koga kyde da zaviesh ne sym ia razglejdal podrobno osht no mai ima vryzka s GPS.

2. Garmin mapsource i vsichkite mu karti neshto podobno za Europe i USA za canada ne sym nameril oshte. ima vryzka kym GPS i moje da exportva karti kym GPS s ekran

3. Nobeltec Admiral 7 super morski karti na celia sviat za navigacia vryzva se kym GPS a i zabraviash za vsichko ima vsichko dylbochini visochini na mostove zabrani navigacionni znaci i svetlini ....
Заключено