Самоизолация след връщане в Канада
Re: Самоизолация след връщане в Канада
Модел за подражание, как пък не. Румен даде просто пример за държава с по-малък брой на заразени и умрели от КОВИД.
Като посочи, че е съвсем логично при пътуване между двете държави да има карантина само в посоката Канада - България.
А е понятна (явно не за всички) и защо посочи България, а не Швеция, примерно. Като миналото на страната няма нищо общо в случая.
Като посочи, че е съвсем логично при пътуване между двете държави да има карантина само в посоката Канада - България.
А е понятна (явно не за всички) и защо посочи България, а не Швеция, примерно. Като миналото на страната няма нищо общо в случая.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
- snakeplissken
- .
Най-накрая
Обаждане от Сървис Канада да ме уведомят че в неделя сутрин мога вече да излизам.
Аз обаче им казах, че съм се прибрал в Канада на 23-и август следобед, така че 14-ия ми ден изтича утре следобед а не в неделя

Обаждане от Сървис Канада да ме уведомят че в неделя сутрин мога вече да излизам.
Аз обаче им казах, че съм се прибрал в Канада на 23-и август следобед, така че 14-ия ми ден изтича утре следобед а не в неделя

Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
Интересно как се изчисляват дните. Това е намерих. Няколко сценария:
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc ... ntine.html
Пише на няколко места В различни медии за възможно намаление на дните на задължителната карантина на 7дни.
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc ... ntine.html
Пише на няколко места В различни медии за възможно намаление на дните на задължителната карантина на 7дни.
Наши приятели преди 2 дни излязоха от подобна карантина след 3 седмици в БГ. Никой не ги е проверил, даже и по телефона. Човешкият труд е скъп ресурс.
Embrace your climate change!
кефа свърши.от понеделник пак на тръстиката.snakeplissken написа: ↑Пет Сеп 04, 2020 2:42 pm Най-накрая![]()
![]()
![]()
Аз обаче им казах, че съм се прибрал в Канада на 23-и август следобед, така че 14-ия ми ден изтича утре следобед а не в неделя![]()
![]()

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
- snakeplissken
- .
Посока Блумингтън, КалифорнияPavel M написа: ↑Съб Сеп 05, 2020 3:19 pmкефа свърши.от понеделник пак на тръстиката.snakeplissken написа: ↑Пет Сеп 04, 2020 2:42 pm Най-накрая![]()
![]()
![]()
Аз обаче им казах, че съм се прибрал в Канада на 23-и август следобед, така че 14-ия ми ден изтича утре следобед а не в неделя![]()
![]()
![]()

От началото на седмицата ме е почнал диспАча с обаждания

Между другото съм твърдо решен да почна локал джоб, ако и да падна надолу с парите

Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
аз работа от до я мразя.чувствам се потиснат да започвам работа по часовник от сутринта до вечерта и на другия ден пак.от понеделник до петък да чакам събота и неделя и после пак.отделно,че съм толкова недисциплиниран и още на втората седмица ще ме изгонят за поне 3 закъснения щото като ми се спи сутрин е.ал съм и мамата на работата
не ,че на лонг знаеш къв е кура там ама по ме устройва.няма на къде да бягаш.от слипъра на седалката и обратно.това по лесно го преживявам. отделно ,че днес се върнах от бейкърсф. след 5-6 дневен трип и сега ще излизам края на другата седмица.
получават ми се дупки м/у триповете от 4 до 7 дни.долу горе 1 седмица бачкаш 1 почиваш и парата е доста по вече от локъл или сити.
един вид въпрос на вкус.
викам на началника да вдигне малко надника щото 15-18 дена бачкане в месеца ми идват малко в по вече
да ги направим 10-12 за същите пари ,ама той/началника/ нещо не ебава
не ,че на лонг знаеш къв е кура там ама по ме устройва.няма на къде да бягаш.от слипъра на седалката и обратно.това по лесно го преживявам. отделно ,че днес се върнах от бейкърсф. след 5-6 дневен трип и сега ще излизам края на другата седмица.
получават ми се дупки м/у триповете от 4 до 7 дни.долу горе 1 седмица бачкаш 1 почиваш и парата е доста по вече от локъл или сити.
един вид въпрос на вкус.
викам на началника да вдигне малко надника щото 15-18 дена бачкане в месеца ми идват малко в по вече
да ги направим 10-12 за същите пари ,ама той/началника/ нещо не ебава
- roumensp
Ти си съвсем друг случай. Ти си дошъл да изкараш пари за няколко години и после да плуеш на морето, докато неговия живот е тук (освен ако не си смени мнението) и явно не иска половината години до пенсия да ги прекара на пътя.Pavel M написа: ↑Съб Сеп 05, 2020 3:55 pm аз работа от до я мразя.чувствам се потиснат да започвам работа по часовник от сутринта до вечерта и на другия ден пак.от понеделник до петък да чакам събота и неделя и после пак.отделно,че съм толкова недисциплиниран и още на втората седмица ще ме изгонят за поне 3 закъснения щото като ми се спи сутрин е.ал съм и мамата на работата
един вид въпрос на вкус.
- snakeplissken
- .
Така е Батка, на лонг хоула го нямаш ежедневното ходене до работа и обратно, и не работиш по часовник.
Но мойта идея е, че ако трябва ще работя за по-малко пари, но ще намирам повече време за себе си.
Обездвижването в камиона ме убива. Имам нужда от работа, която да е свързана с повече движение.
Майната им на парите...
Пари се печелят и се харчат
Но мойта идея е, че ако трябва ще работя за по-малко пари, но ще намирам повече време за себе си.
Обездвижването в камиона ме убива. Имам нужда от работа, която да е свързана с повече движение.
Майната им на парите...
Пари се печелят и се харчат

Бай Иван
Бай Иван
Стани пощальон/куриер щом искаш повече движение.snakeplissken написа: ↑Съб Сеп 05, 2020 4:42 pm Така е Батка, на лонг хоула го нямаш ежедневното ходене до работа и обратно, и не работиш по часовник.
Майната им на парите...
Пари се печелят и се харчат![]()
- snakeplissken
- .
Добре....nekerman написа: ↑Съб Сеп 05, 2020 9:41 pmСтани пощальон/куриер щом искаш повече движение.snakeplissken написа: ↑Съб Сеп 05, 2020 4:42 pm Така е Батка, на лонг хоула го нямаш ежедневното ходене до работа и обратно, и не работиш по часовник.
Майната им на парите...
Бай Иван
Бай Иван
за обездвижването и последствията от него съм съгласен.само който е практикувал тая работа знае за къв кур става въпрос.snakeplissken написа: ↑Съб Сеп 05, 2020 4:42 pm Така е Батка, на лонг хоула го нямаш ежедневното ходене до работа и обратно, и не работиш по часовник.
Майната им на парите...
но ако караш локал или сити че ще имаш повече време за себе си силно се съмнявам.и тая съм я вършил.
сам знаеш ,че шоф. работа била тя и локал за 8 часа на ден както е при офисния планктон от 9 до 5 няма.
практически 11-12 часа ти се вързват с отиването и връщането на ден.
и какво се получава от 6 сутринта до 6 вечерта.връщаш се убит вечер,пиеш една ракия да се преспиш и лягаш в 10,че утре ще ставаш в 5.
и чакаш уикенда ,това ти е личното време за себе си.
поне аз на лонг съм по окей.
5-6 дена може да съм в джаза ама после 5-6 дена съм на черешата.
ако река мога и 10-12 дена да работя в месеца вместо 16-18 и пак ще изкарам по вече отколкото на локал.
нормално за месец правя 3 трипа 16-18 денонощия.на трип изкарвам чисто след такси 2000-2200 д.
смятай за какво става дума
ако не бях тук на гурбет щях да правя макс 2 трипа на месец.с единия да си платя всички лични сметки без лишения и ограничения а втория да го ползвам за глезотии,за двумесечни ваканции в българия да речем или ако щеш куба или някоя друга страна
ама пробвай и локал да видиш.може и да ти хареса.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Обществено здраве... пет пари не давам за обществено здраве на нация с предимно наднормено тегло. Особено когато фактите говорят, че общественото здраве не е под никаква заплаха от Ковид.pumpy написа: ↑Чет Сеп 03, 2020 3:49 pmЯвно ти е трудно да разбереш, че общественото здраве е по-важно в случая от личния комфорт на индивида. И ако носенето на маска е най-големия си проблем просто не ми се мислиKpetrov написа: ↑Чет Сеп 03, 2020 2:14 pmКакво пиша ли!? Ами нещо такова, че всеки може да си измисля всякакви правила.
Нещо свързано с твоя коментар - Никой не те кара на сила да пътуваш никъде...от което следва и че никой не би трябвало да ме кара на сила да слагам каквито и да е било маски или да се изолирам. Да се изолират тези които имат желание за това.
То и никой не те кара на сила и да дишаш, но...
Колкото до вещицата...
She was tricked into going into the Salon, they had told her it was an Antifa meet-up.![]()
И пак сравняваши
. Дишането е автономна функция, пътуването в чужбина не е ......
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Не знам как се оправяте с подобни доходи. С едномесечна надница едни чепици не можеш да купиш на едната от девойките с които се подвизавам аз (като се има в предвид, че съм стиснат и не бих дал дори и еднодневният си доход за подобна глупост).Pavel M написа: ↑Нед Сеп 06, 2020 2:32 pmза обездвижването и последствията от него съм съгласен.само който е практикувал тая работа знае за къв кур става въпрос.snakeplissken написа: ↑Съб Сеп 05, 2020 4:42 pm Така е Батка, на лонг хоула го нямаш ежедневното ходене до работа и обратно, и не работиш по часовник.
Майната им на парите...
но ако караш локал или сити че ще имаш повече време за себе си силно се съмнявам.и тая съм я вършил.
сам знаеш ,че шоф. работа била тя и локал за 8 часа на ден както е при офисния планктон от 9 до 5 няма.
практически 11-12 часа ти се вързват с отиването и връщането на ден.
и какво се получава от 6 сутринта до 6 вечерта.връщаш се убит вечер,пиеш една ракия да се преспиш и лягаш в 10,че утре ще ставаш в 5.
и чакаш уикенда ,това ти е личното време за себе си.
поне аз на лонг съм по окей.
5-6 дена може да съм в джаза ама после 5-6 дена съм на черешата.
ако река мога и 10-12 дена да работя в месеца вместо 16-18 и пак ще изкарам по вече отколкото на локал.
нормално за месец правя 3 трипа 16-18 денонощия.на трип изкарвам чисто след такси 2000-2200 д.
смятай за какво става дума
ако не бях тук на гурбет щях да правя макс 2 трипа на месец.с единия да си платя всички лични сметки без лишения и ограничения а втория да го ползвам за глезотии,за двумесечни ваканции в българия да речем или ако щеш куба или някоя друга страна
ама пробвай и локал да видиш.може и да ти хареса.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Елементарно, Джовани. Просто гледат девойките, с които ще се "подвизават", да носят по-евтинки чепици. Другите оставят на теб.

„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)