MrGeek написа: ↑Пон Авг 10, 2020 12:28 am
Споко джовани, няма да те хващам повече по бели гащи, така или иначе нямам толкова свободно време, не си ми приоритет. Майтапът е как сам се затапваш, без да го осъзнаваш. Значи тази фирма, която си цитирал, по всички изисквания на IIROC трябва да е регистрирана, без значение дали е германска, канадска, африканска или патагонска, за да можеш и ти да се водиш регистриран. Това едно на ръка. Другото е, че ако имаше дори и най-малкия шанс да оправдаеш глупостите си за българската действителност и това защо си "заточен" в Канада с някави фамозни изискваня на IIROC, щеше отдавна да ги покажеш, въпреки директния начин, с който те предизвиках. Естествено няма как да я свършиш тази работа, щото такива изисквания няма и във всеки един момент аз пък мога да ти цитирам правилата на IIROC, свързани с чудестранни членове. Та толкова за поредния ти опит - винаги е добре да си мериш възможностите, преди опита за тролене, че не винаги се получава да попаднеш на необразована аудитория. Надявам се да не го взимаш толкова лично, просто обмисляй нещата, преди да посегнеш към клавиатурата.
Мр. Гийк - за какви бели гащи говориш? Как може един човек, дето се има за "гийк" да бъде толкова елементарен? Преди време ме попита за някакъв си Хелмут, който ми бил шеф според теб, та оттам ми стана ясно какво си направил (гугъл сърч - попаднал си на немската фирма и си решил, че аз работя за тях, Хелмут някой си, който ги е основал). Не се сети, че това може да е съвсем различна корпорация (в случая моята, регистрирана в Онтарио). И след като ти казах, че тази корпорация ползвам за консултански услуги (което би следвало да те доведе до извода, че в момента ползвам съвсем различна корпорация за основната си дейност), ти продължаваш да си съчиняваш, само и само да не си признаеш, че никакъв "гийк" не става от теб, камо ли детектив.
Може да се имаш за голям спец по нещо си, но като те знам какво си куцо пиле, даже ми е съвестно да те маскаря в твоят форум - не го приемай за слабост, просто съм много толерантен и добронамерен, това което ми идва в повече е когато хора, които не разбират се натискат да дават акъл (много често явление междувпрочем). Не е лошо човек да си признае, че не разбира - на всекиго може да се случи да сгреши, но ти, който никога не си работил в моята сфера започваш да ми изнасяш лекции по правилата на IIROC, които ми се налага да познавам много добре, заради сертификатите, които имам. Факт е, че съм регистриран като професионален трейдър във всички Канадски борси, което, след като ми знаеш името, може лесно да го провериш. Както е факт, че към момента търгувам ежедневно около 2-3% от дневните обеми в Канада - средно около 20 милиона акции на ден.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...