pumpy написа: ↑Сря Юли 22, 2020 3:58 pm
roumensp написа: ↑Сря Юли 22, 2020 3:47 pm
pumpy написа: ↑Сря Юли 22, 2020 3:40 pm
roumensp написа: ↑Сря Юли 22, 2020 2:42 pm
Ако не знаех, че му плащат бих помислил, че е невменяем.
добре де, кой идиот би плащал за тези небивилици и втори: кой идиот изобщо би му повярвал на тези безсмислици. Аз не бих платил и стотинка на някой да луже хората с такива очевадни глупости...
Кой плаща и кой вярва на CNN и CBC ? Има си хора за всичко. Неговото просто е по-нескопосано, защото бюджета за целта е по-малък.
ЦНН е на пазара, защото хората ги гледат, продават рекламно време и съществуват, или поне аз така си мисля е системата, може и да не съм прав;
стъргалото пише разни небивалици, кой и какво печели от това ? Ако някой, който чете този форум, се е върнал в България, заради писанията на стъргалото, то мястото му не е било в Канада от самото начало. Изобщо как е възможно такъв мат'рал да е стигнал до Канада, базирано на точкова имиграция ???
ЦНН са все още на пазара (на дъното му, след Картуун нетуърк

) само по две причини:
1. Имат договор с всички летища в САЩ, където лъжите им се въртят нон-стоп, понеже телевизорите са включени 24/7 и така набират валшив рейтинг
2. Са спонсорирании от Злодея и DNC.
Някога в Бг хората имаха телевизори, бай Тошо имаше телевизия. Днес в САЩ демократите си имат много собствени телевизии + 90 % от пресата + 100% от сошъл медиите. Така както Стърги има норма по колко пъти на ден да похвали Бг, така либерастките медии имат квота по колко материала да напишат на ден с/у Тръмп и бялото население.