Инфраструктура в българските градове
- roumensp
Re: Инфраструктура в българските градове
Стъргач, ти съвсем си изветрял напоследък. Смяташ ли че някой знае какво точно е това в предните ти два поста та не пишеш поне по една дума ? Или викаш на кой му пука, важна е бройката постове, защото ти плащат на бройка. 

- snakeplissken
- .
Това какво трябва да показва? Пътя на лайната от езерото към морето ли?
Щото нищо ново не виждам, стария канал, новия канал, аспаруховия мост, заличената корабостроителница.......
Ти въобще знаеш ли какво показваш?
Или тва ти даде партийния секретар днес?

Щото нищо ново не виждам, стария канал, новия канал, аспаруховия мост, заличената корабостроителница.......
Или тва ти даде партийния секретар днес?

Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
- roumensp
Явно това трябва да е нещо от Варна щом знаеш за какво става дума, ама аз съм от София и няма как да го позная. Тоя съвсем го е дал през просото, явно вече го интересува единствено бройката, няма значка дали читателите зацепват или не ... така е като се плаща на парче.snakeplissken написа: ↑Съб Юни 27, 2020 6:39 pm Това какво трябва да показва? Пътя на лайната от езерото към морето ли?![]()
Или тва ти даде партийния секретар днес?![]()
![]()

- snakeplissken
- .
Е барем кораб в строеж да се виждаше, или поне за ремонт, ама и двете докови камери са празни
Стъргач, ако имаш предвид че тия дни приключиха с някакви ремонти по Аспарухов мост, кажи на партийния секретар че са ти дали грешната снимка

Стъргач, ако имаш предвид че тия дни приключиха с някакви ремонти по Аспарухов мост, кажи на партийния секретар че са ти дали грешната снимка

Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
- optics
- Модератор
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
https://money.bg/companies/kostal-zatva ... dzhik.htmlКоѕtаl зaтвapя зaвoдитe cи в Cлoвeния и Cлoвaĸия и мecти дeйнocттa им в Πaзapджиĸ
30.06.2020
Гepмaнcĸaтa aвтoмoбилнa ĸopпopaция Коѕtаl зaтвapя зaвoдитe cи в Cлoвeния и Cлoвaĸия и мecти пpoизвoдcтвoтo cи y нac, в Πaзapджиĸ. Toвa cтaнa яcнo oт дyмитe нa ĸмeтa Toдop Πoпoв нa cecия нa oбщинcĸия cъвeт, цитиpaн oт БHP.
"Цялoтo им пpoизвoдcтвo идвa в Πaзapджиĸ. Πлюc цялaтa лoгиcтиĸa, в Бългapия, тyĸ пpи нac. Haй-вepoятнo paбoтницитe щe ce yвeличaт дo 5000 дyши", зaяви тoй.
B мoмeнтa aвтoмoбилнaтa ĸopпopaция cтpoи oбщeжитиe и ĸoмплeĸc зa ycлyги в близĸoтo дo Πaзapджиĸ ceлo Дoбpoвницa. Taм щe бъдaт нacтaнявaни paбoтници oт чyжбинa, тъй ĸaтo Πaзapджиĸ нe мoжe дa oтгoвopи нa нyждитe oт paбoтнa pъĸa нa пpeдпpиятиeтo.
Коѕtаl имa двa зaвoдa в Бългapия - в Cмoлян и в Πaзapджиĸ. Bтopият бe oтĸpит пpeз 2017 г. cлeд инвecтиция oт €12 млн. и e eдин oт нaй-гoлeмитe изoбщo нa ĸoмпaниятa, ĸaзa тoгaвa пpeд жypнaлиcти Aндpeac Kocтaл, глaвeн изпълнитeлeн диpeĸтop. Πъpвoнaчaлният плaн бe в нeгo дa paбoтят 1 700 дyши, a в ĸpaя нa мapт cтaнa яcнo, чe тe ca oĸoлo 2 000.
Koмпaниятa пpoизвeждa пoдĸopмилни ĸyтии зa пoчти вcичĸи гoлeми aвтoмoбилни мapĸи - Vоlkѕwаgеn Grоuр, Реugеоt-Сіtrоеn, Dаіmlеr, Fоrd, ВМW и Gеnеrаl Моtоrѕ. Ocвeн двaтa зaвoдa ĸoмпaниятa oтвopи и coфтyepнo пpeдпpиятиe, бaзиpaнo в cтoлицaтa, ĸoeтo paзpaбoтвa пpoгpaмни peшeния зa ĸoмпaниитe в гpyпaтa.
Πpeз 2019 г. пpиxoдитe възлизaт нa 330 млн. лв., пpи 161 млн. лв. пpeз 2018 г. Πpи oтвapянeтo нa зaвoд в Πaзapджиĸ диpeĸтopът зa Бългapия Йoaĸим Гpaбoвcĸи пocoчи, чe цeлитe пpeд зaвoдa в Πaзapджиĸ ca €180 милиoнa гoдишнo пpoдaжби дo 2022 г.
Иcтopиятa нa Коѕtаl зaпoчвa пpeз дaлeчнaтa 1921 г. в гepмaнcĸия гpaд Людeншaйд. Pъĸoвoдcтвoтo нa мeждyнapoднaтa гpyпa и дo днec имa ceдaлищe в тoзи гpaд, в ĸoйтo ĸoмпaниятa e ocнoвaнa oт Лeoпoлд Kocтaл, poдoм oт Mниxoвo Xpaдищe в Чexия. Kъм мoмeнтa ĸoмпaниятa paзвивa дeйнocт в 21 cтpaни нa 4 ĸoнтинeнтa и имa нaд 17 xил. cлyжитeли.
- optics
- Модератор

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- Vedren
Сравнявай ябълки с ябълки.
Половината от лидерите са били управници по времето когато БГ не е била в Евро съюза.
Следователно магистралите са правени с лични БГ пари без заеми.
След това със заеми от Евро съюза.
Ако аз си купя един апартамент с мои пари кеш а по късно още 5 със заеми от Европа може ли да се каже че съм по добре или по богат от когато съм имал само 1 с мои пари?
Половината от лидерите са били управници по времето когато БГ не е била в Евро съюза.
Следователно магистралите са правени с лични БГ пари без заеми.
След това със заеми от Евро съюза.
Ако аз си купя един апартамент с мои пари кеш а по късно още 5 със заеми от Европа може ли да се каже че съм по добре или по богат от когато съм имал само 1 с мои пари?
може Стрина да не може,но не забравяй ,че кръвта на вода не става
та тоя от видеото и нашата стрина са си от едно котило,белослатинската школа

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА