Пе Кю - се проявват "просташки" на деня на ветеран

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

френската култура-франкофонската култура-табличките ронго-ронго и възловото писмо кипу сигурно обогатяват световната култура-за която вероятно местните знаят твърде малко,щото шовинист не е=широко скроен,културен и т.н. (е той Достоевски не е толкоз известен ,че един даскал от КОФИ да знае,че е:1.Руснак 2.Написал "Идиот")
английската култура превзема светааа ааууу страхотияяяя-глупости на търкалета

а пък Хемоглобин направоооо съм горд ,че съм заслужил адмирациите ти-щото онова наистина наистина го казах. :lol:
Говоренето на повечето езици е несъмнено богатство и аз задължително полагам усилия да заговоря добър френски(с кебекарския ше гледаме също да се справим :lol: )
въпреки ,че изказването ми беше с голяма доза чувство за хумор ,винаги има българи кат'потребителя ,дето са по-католици от папата и най-сериозно ще изпраскат есе за тъпотията на"някои сънародници" и ще се отнесат с "разбиране" и "дълбоко познаване на проблема" към гостоприемника :lol: Тази държава?ми дава това ,което и онази от която дойдох-право да и ползвам инфраструктурата,а пък аз и давам данъци-най-общо,за да си я поддържа, и край на коментара

но сериозно за краткия си престой тук виждам ,че независим Кебек ще изглежда според описаното от Хем. в една друга тема и най-вече в деня след веселието - навсякъде ферме и а люе :lol: щото както разбирам така е било при предния референдум и хедофиса на Банк оф Монреал е в Торонто :lol:
И аз като повечето имигранти съм дошъл в Канада ,не в Кебек-аз за държава Кебек не бях чувал преди да дойда тук.Ако е било така - кой знае? можело е да размисля за избора на процедура.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Ombudsman написа:
IvHaydu написа: хората, които са умряли за да сме свободни!
Хайду, по-внимателно с бирите :shock: :shock: :shock:
:?: :?: :?:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Lub0 написа:Или пък филма "Montreal, Quebec"?
Много приятно филмче ПМСМ :)
И всъщност не беше ли "Квебек - Монреал" олицотворение на Пътя в живота на човека или в случая "Пътят към Големия Град и Всичко Останало, което Големия Град Олицетворява Деге Разбираш Ли Един Вид Така са се Каже Своего Рода". Посвоему :mrgreen:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Филма беше за голямото преместване дето се случва на 1ви Юли всяка година. Един мангалин разкарва един фикус в багажника на една камионетка през целият филм и дранка глупости, накрая фикуса остава почти без листа...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

явно е друг, моя е тоя - http://imdb.com/title/tt0316463/
Заключено