Монтреал - София вижте ги от космоса ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ?
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Според мен Монтреал е доста по-големичък, ако са спазили един и същ мащаб, разбира се.
Може би е по-зелен но немога да коментирам, не съм бил на място, както ще ме обвинят сигурно пак.
Монтреал = София
Монтреал целия остров мащаб 1:2
маи не са много еднакви мащабите
Според мен Монтреал е доста по-големичък, ако са спазили един и същ мащаб, разбира се.
Може би е по-зелен но немога да коментирам, не съм бил на място, както ще ме обвинят сигурно пак.
Монтреал = София
Монтреал целия остров мащаб 1:2
маи не са много еднакви мащабите
Хайде сега, Монтреал бил по-голям от София, то само картинката така го дава. Малко провициално градче, нали е в една от провинциите на Канада. Недей така бе, Кпетров ... как Монтреал ще е по-голям от София? 
Кпетров не знам в Канада ли си в БГ ли си, но първо този линк не е за този форум, а за полезни връзки и второ това нещо дето съм го слозил като цитат поне да му беше сложил една усмивка щото иначе звучи много наивно.Според мен Монтреал е доста по-големичък, ако са спазили един и същ мащаб, разбира се.

Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
Re: Монтреал - София вижте ги от космоса ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ?
А ти къде си? Монтреал само от космоса ли си го виждалKpetrov написа:Монтреал - София вижте ги от космоса

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Много грозни тия снимки бе нещо, цветовете хич не са както трЕбва...
А знаете ли, че в базиликата Notre-Dame de Montreal има орган с над 7 000 тръби??? Жестока работа е!!!
А знаете ли, че в базиликата Notre-Dame de Montreal има орган с над 7 000 тръби??? Жестока работа е!!!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Супер са снимките!
Не ми стана ясно,обаче розово-лилавото-това бетон ли е?
И защо е в такъв цвят? Ясно,че са компютърни обработки,но цвета все пак би трябвало да означава нещо...
Опитах се да разгранича нещо в София...
Тези езерца там в горния десен ъгъл някъде към Кремиковци ли ще се падат?
А пък лилавата хоризонтална чертичка от дясно-това явно е летището...
В Монреал си разграничавам ясно пътя към къщи...
Не ми стана ясно,обаче розово-лилавото-това бетон ли е?

Опитах се да разгранича нещо в София...

А пък лилавата хоризонтална чертичка от дясно-това явно е летището...
В Монреал си разграничавам ясно пътя към къщи...

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Construit par les réputés frères Casavant de Saint-Hyacinthe en 1891, l'orgue est modifié à quelques occasions. Il comprend maintenant 4 claviers, 97 jeux et environ 7000 tuyaux.Godis написа:Къв е тоя орган със 7000 тръби ????
Една не му ли е достатъчна ????
То май за него си трябва цял екип от водопроводчици, за да го поддържат... А пулта за свирене (? не знам дали така се казва??) е внушителна работа - според мен трябва да си поне Буда (или с подобен брой крайници), за да можеш да свириш пълноценно на него... Органа в новопостроената капела до него е направо като бебенце, само с 400 тръби май...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
-
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
EEE sa ubihte me mnogo iasno che ne e 1:2 s deistvitelnosta a s pyrvite dve snimki!!!
Ia koito taka grubo se izkaza za kachestvoto na snimkite da mi naperi po-hubavi che strashno mi triabvat da gi kacha na edin GPS.
Tezi sa ot NASA, malko shte me uchudi ako namerite po dobri FREE
Kolkoto do cvetovete lilavoto e stopanski ploshti jilishtni i t.n. vyprosa e dali v Montreal ima poveche "zeleno" kato rastitelnost de!!!
Inache sym oshte v Sofia
A kolkoto do goleminata mi se struva po-golemichyk po dyljinata na ostrova inache po shirina e syshtia spored men
Ia koito taka grubo se izkaza za kachestvoto na snimkite da mi naperi po-hubavi che strashno mi triabvat da gi kacha na edin GPS.
Kolkoto do cvetovete lilavoto e stopanski ploshti jilishtni i t.n. vyprosa e dali v Montreal ima poveche "zeleno" kato rastitelnost de!!!

Inache sym oshte v Sofia
A kolkoto do goleminata mi se struva po-golemichyk po dyljinata na ostrova inache po shirina e syshtia spored men
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Аз се изказах така грубо. Защото съм работил със сателитни снимки. Ти пък какво се правиш, да не си ги правил ти, та така скачаш?Kpetrov написа:EEE sa ubihte me mnogo iasno che ne e 1:2 s deistvitelnosta a s pyrvite dve snimki!!!
Kolkoto do cvetovete lilavoto e stopanski ploshti jilishtni i t.n. vyprosa e dali v Montreal ima poveche "zeleno" kato rastitelnost de!!!![]()
Inache sym oshte v Sofia