Аз имам съвсем отскоро, съвсем неволен и леко печален опит. Напазарувахме от Браулт ет Мартинеау (и на мен не ми се сменява на латиница

) некви покъщини на кредит и се оказа че кредита, който ти дават, е под формата на кредитна карта от Дежардан, всеки месец получаваш сметка като от нормална кредитна карта.
ОК, получавам първата сметка. Нали сичко плащам по интернет, пробвам се и това. На сайта на мойта банка, небезизвестните РБС (бастардс!) излиза грешка, кофти номер на карта. Поглеждам на сметката и на картата - различни номера. Питам Дежарданците. Викат така е, различни са, питай твойта банка как да плащаш или маай гащи секи месец до бро/мартино или до нас. Бре!
Звъня на РБС, викам онлайн банкирането не ми познава номера на таа скапана карта. Казвам им номера. Те викат "егаси номера! не става, ше идваш на крак до нас". А на банкомата? О, да, става. Плащам на банкомата. Забравям за случая.
След некоя и друга седмица получавам сметката върната от РБС, викат тоа дет искаш да платиш не съшествува по нашите разбирания за номера на кредитни карти. А вече ми е минал срока за плащане, демек даже съм закъснял. Обаждам се на РБС - викат "бре! ама верно нема такава карта, требва визите да почват с еди кви си номера. и не може по банкомат, метнали сме те" Майната им, свикнал съм им. Звъня на Дежарданците - викам, абе пичуви, отде я изкопахте таа карта, бе? Не получавам смислен отговор. Викам смейте само да ме глобите сега или да ми прецакате историята, заради измислените ви карти. "Нема бе господине!"
В края на краищата ме глобиха за закъсняло плащане, ама вече не можех да се разправям и сега плащам с пре-оторизирано плащане.
Фани едните, удри другите - това е моето мнение за финансовите институции като цяло. Кастъмър сървис - чушки!