Вярно! За двете тинейджърки си права, те не са от последния месец. Но със сигурност има с какво друго да го заместя, ако реша да се заяждам. Нима ти е малко останалото, обаче.?!? Аз пък имам приятели, които от доста време живеят при вас и казват "Тук е рай за децата", идвайте. Вярно не са в Торонто/мисля че този адрес даваш/. Шокирвам се ,обаче, че омаловажаваш смисъла на това което писах, а просто по станал вече навик хапеш като останалите там просто за хоби!! :evillaugh3: Ако наистина искате да ни помагате, както твърдите, какво ви пречи да го правите?.. Аз съм реалист до мозъка на костите и мога да преценя горе-долу границите ,в които клатите истината и чесането на езици! И въобще не си въобразявам, че ще е по-добре като дойдем, напротив песимизмът ми се прокрадва издайнически и затова не сме се разбързали толкова към розовото бъдеще. Но поне ще имам смелостта да опитам ,за да не съжалявам цял живот за слабостта си. Нали знаеш поговорката: "Който не рискува, той и не печели!"
И нали не си въобразяваш, че мога да оставя децата си без надзор, където и да било по света!? Ако на някой му тежат ангажиментите по децата - Защо ги е правил!?/Нямам предвид който и да било във форума!/
Но все пак !благодаря за премерения реализъм на Бабино яренце, Кума лиса и другите,.. дори сарказмът на Сашо и помияра помагат понякога