from Montreal to Toronto

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
stern

from Montreal to Toronto

Мнение от stern »

molq tezi koito imat nqkakwo info kak da se dobera do toronto da wzemat otno6enie po temata. 6e obqsnq situaciqta nakratko. re6ih da otida w toronto wapreki 4e imam quebec rezidensi 6oto imam mnogo dobar priatel w toronto. ot foruma nau4ih 4e e nai - sigureno w moqta situaciq da kacna w motreal i ot tam do toronto s awtobus. ta w towa mi se sastoi i waprosa:
1. Kak ot leti6teto w montreal da stigna do awtogarata i da si hwana awtobus do toronto
2. Kakwa e cenata na bileta i kolko wreme otnema patuwaneto.

moje da mi dadete i nqkoi web - adres s polezno info.

Blagodarq na wsi4ki.
Any
Обратна връзка:

Мнение от Any »

:D Kupi si bilet napravo za Toronto, ne ti triabva da hodish izobshto v Montreal. Daje niama da te pitat zashto idvash tuk, a ne tam. Uspeh!
Bydete zdravi i jiveite tam, kydeto mojete da bydete shtastlivi!
gergana

Мнение от gergana »

Ako ne smqta6 da se ustanoviava6 v Toronto a otiva6 samo na gosti na tvoq priatel e drug vypros :D . No ako smqta6 da se ustanoviava6 pogledni gornoto mnenie :D :D :D
Kysmet
Аватар
Fedmahn Kassad

Мнение от Fedmahn Kassad »

Kacai direktno v Toronto. Nie kacnahme v Montreal i stoyahme za ludo tam 3 meseca. Samo si izgubihme vremeto a i dosta pari... Okaza se ce moze da se kacne direktno i nikoi ne zdava vuprosi. A ako iskash s avtobus se orientirai s tozi link. Az putuvah s tyah i cenite sa OK. Ne se zahvashtai da mestish bagaz s U-Haul, zashtoto tova e dulga istoriya koyato ste razkaza nyakoi den... http://www.coachcanada.com/
We don't want Other Worlds. We want mirrors.
Заключено