agent Ozo написа: ↑Пон Окт 28, 2019 6:27 am
Една пчела-работничка не е в състояние да издържа стотици и хиляди търтея, Бистре. Каквато и заплата да взема. Съотношението между тях трябва да е точно обратното. И то е такова, ама в рамките на цялата държава. Затова и търтеите налазват държави като Канада, Щатите или Германия - където има огромно плеобладаване на броя на пчелите-работнички.
Е, вече не е чак толкова огромно това преобладаване, но все още се ядва, както се казва. Но бъдещето никак не е розово.
Те затова и спряха програмата за спонсориране на родители. За да не товарят здравната система.
А това, че забулената арабка си стояла в къщи, докато мъжът и блъскал на черчеветата...Ами тя и твоята си стои също. На файтъра - също, прави анкети по телефона, докато чака да втаса червения кекс. И какво от това?
Що не си накарате първо вие булките да допринасят за обществото, ами придиряте само на индийци и араби?

П.П. Аз неслучайно го попитах, каква е жена му, защото това са тарикатлъци точно на установени канадци. Имигрантите като правило идват и се хващат на работа. А това, че някои имат повечко деца и булките си седят в къщи и ги гледат, докато взимат детските...Не завиждайте и това е работа!

Държавата плаща за човешкия ресурс, който са бъдещите данъкоплатци.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''