Правиш ли се, наистина ли нищо не вдяваш или и тук пишеш без да си прочела.Pyrelight написа: ↑Сря Окт 16, 2019 3:14 pmБлокът винаги си поддържа една постоянна квота, но не може да я надскочи...Нещо като 30-те процента на Тръмп.roumensp написа: ↑Сря Окт 16, 2019 2:57 pmКанада няма да се лиши, вие сами ще си напуснете като спрат подаянията. Гледам Блока е излезнал от килера и пак е на мода.Pyrelight написа: ↑Сря Окт 16, 2019 2:56 pm Тц! Канада да се лиши от най-голямата си и доста населена провинция...Няма да го бъде! Освен, ако не се самоотцепим. Ама благодарение на независимата имигрантска програма и почти нулевият прираст сред франко-селянофоните искрено вярвам, че не ни грози такава опасност.![]()
![]()
Няма как нищо да спре след като се очаква втори мандат кебекар за Прайм министър.![]()
Аз не знам на Албърта като и е такъв проблем Кебек в Канада, що не вземе тя да се отцепи? Много тъп ми се вижда такъв спор.
При всяка глобализация има двустранно и ползи, и загуби за участвуващите в нея.![]()
Нали точно това ти споменаха по-горе... Албърта може да реши да се отцепи.
Не само ти дават баницата, но и като знаем какви претенции имаш - ужаст!