Благодаря Ви за съветите и помощта.
Поздрави
Дяко

Е как гратис ??? Нали някой трябва да изчисти банята.....
Мен, ако ме питаш тоалетна повече се цапа, ама до момента в Северна Америка такова нещо - платена тоалетна не съм видяла...За разлика от нашата "татковина", дето е обърнато на бизнес и пак е за предпочитане "в храстите", защото е адски гнусно и мръсно.the_coach написа: ↑Пет Окт 18, 2019 10:43 amЕ как гратис ??? Нали някой трябва да изчисти банята.....
Ние зареждаме много гориво, аз пълня почти 2000 галона месечно. Всичко това ми дава безплатния душ, безплатното кафе, и ми трупа към 80 американски долара които да изхарча за глупости на трък стопа
Всъщност с точки си купих блу туут слушалката за телефона и разни други джаджи.
А ако нямаш клиентска карта, и искаш душ, трябва да заредиш поне 50 галона гориво.
Инъче е 14-15 долара един душ![]()
Аз съм плащал за тоалетна в Лондон. Но поне е добре поддържана. Докато в Несебър платих за такава дупка, че не е за разпряване, само ще спомена, че едва имаше място да се завъртя.Pyrelight написа: ↑Нед Окт 20, 2019 2:46 pmМен, ако ме питаш тоалетна повече се цапа, ама до момента в Северна Америка такова нещо - платена тоалетна не съм видяла...За разлика от нашата "татковина", дето е обърнато на бизнес и пак е за предпочитане "в храстите", защото е адски гнусно и мръсно.the_coach написа: ↑Пет Окт 18, 2019 10:43 amЕ как гратис ??? Нали някой трябва да изчисти банята.....
Ние зареждаме много гориво, аз пълня почти 2000 галона месечно. Всичко това ми дава безплатния душ, безплатното кафе, и ми трупа към 80 американски долара които да изхарча за глупости на трък стопа
А ако нямаш клиентска карта, и искаш душ, трябва да заредиш поне 50 галона гориво.
![]()
Та затова и реших, че са гратис. Аз обикновено като пътувам си наемам стая в хотел и се къпя в банята, та не знаех, че е така по трък стоповете.![]()
Toва абсолютно не е вярно! Да речеш, че не пътувам, ама не е така.the_coach написа: ↑Нед Окт 20, 2019 3:10 pm В Северна Америка много ядат и съответно много с..ат.
Тоалетните по рест ериите, травъл плазите, бензиностанциите са мръсотия също.
Затова аз ако имам някакви физиологични нужди си взимам шауър руум, щото е почистено преди да вляза
Ако трябва да се изпикая на бензиностанцията, всички врати се отварят с крак![]()
Не можеш да си представиш колко много хора, не само трък драйвъра, а всякакви хора, не си мият ръцете излизайки от тоалетната......
Да и майка ми разправяше, че някакъв бългериан селинджър я взел за чужденка и ѝ казал на излизане от кенефа: "Мисиз, уан лев плийз!" - след което тя се захласваше да се кикоти по телефона.roumensp написа: ↑Нед Окт 20, 2019 3:19 pmАз съм плащал за тоалетна в Лондон. Но поне е добре поддържана. Докато в Несебър платих за такава дупка, че не е за разпряване, само ще спомена, че едва имаше място да се завъртя.Pyrelight написа: ↑Нед Окт 20, 2019 2:46 pmМен, ако ме питаш тоалетна повече се цапа, ама до момента в Северна Америка такова нещо - платена тоалетна не съм видяла...За разлика от нашата "татковина", дето е обърнато на бизнес и пак е за предпочитане "в храстите", защото е адски гнусно и мръсно.the_coach написа: ↑Пет Окт 18, 2019 10:43 amЕ как гратис ??? Нали някой трябва да изчисти банята.....
![]()
Та затова и реших, че са гратис. Аз обикновено като пътувам си наемам стая в хотел и се къпя в банята, та не знаех, че е така по трък стоповете.![]()
Да се върнем на това, че ти си жена, а аз съм мъжPyrelight написа: ↑Нед Окт 20, 2019 3:41 pmToва абсолютно не е вярно! Да речеш, че не пътувам, ама не е така.the_coach написа: ↑Нед Окт 20, 2019 3:10 pm В Северна Америка много ядат и съответно много с..ат.
Тоалетните по рест ериите, травъл плазите, бензиностанциите са мръсотия също.
Затова аз ако имам някакви физиологични нужди си взимам шауър руум, щото е почистено преди да вляза
Ако трябва да се изпикая на бензиностанцията, всички врати се отварят с крак![]()
Не можеш да си представиш колко много хора, не само трък драйвъра, а всякакви хора, не си мият ръцете излизайки от тоалетната......
Тоалетните са чисти. Само веднъж ми се е случило да ходя в химическа тоалетна, защото рест ерията беше строителна площадка и тогава естествено, че беше мръсно. Ама във всички останали случаи е чисто....
Този коментар е за Щатите.
В канадските, особено онтарийските, има дори музика.![]()