Федерални избори 2019
Re: Федерални избори 2019
И мене тази надежда ме крепи. Скрития консервативен гласоподавател, aka the Shy Tory.
Нещата не бяха на кантар преди, между другото. Майката му е индивидуалните секции. Това, че всичко живо в Прериите ще гласува за консервите им дава по-висок процент от общия глас, но кой ще спечели пак ще се реши на изток. Имаше един тракер, преди седмица две беше 70% с/у 30% вероятност Либ/Кон с най-много депутати, после стана почти 50/50, но след като отмина врявата нещата пак тръгнаха в посока полза на Трудо, 60/40. И това при положение, че според същия сайт, консерваторите ще спечелят по-голям общ брой гласове.
http://338canada.com/
Нещата не бяха на кантар преди, между другото. Майката му е индивидуалните секции. Това, че всичко живо в Прериите ще гласува за консервите им дава по-висок процент от общия глас, но кой ще спечели пак ще се реши на изток. Имаше един тракер, преди седмица две беше 70% с/у 30% вероятност Либ/Кон с най-много депутати, после стана почти 50/50, но след като отмина врявата нещата пак тръгнаха в посока полза на Трудо, 60/40. И това при положение, че според същия сайт, консерваторите ще спечелят по-голям общ брой гласове.
http://338canada.com/
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Идиоти плачещи за здрав пердах ми се струва.
What a disgrace, I have no words...
'Protesters at @MaximeBernier's Event at Mohawk College'
What a disgrace, I have no words...
'Protesters at @MaximeBernier's Event at Mohawk College'
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Използвай новите способности на форума.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
So cool, че форума вече може да дисплейва Туитър видео..

Сеа ще ви залея с материали ЛОЛ ..

____
Относно Антифа, това са си живи болшевици само че от "глобо-хомо" разновидноста. За тях всеки който не е либераст е Нео-Нацист дори и бабката която едва се придвижва..
Така че тук целият форум с изключение на 2-3ма човека сме/сте нео-нацисти..
"Welcome to THE CLUB"

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Признавам - guilty as charged.
BTW, на мен тези tweeter и Facebook линкове не ми се зареждат.
FB е просто празен прозорец. tweeter - линковете излизат с disable ad-block and tracking protection.
Цитирам мнението копирам линка и така го преглеждам.
BTW, на мен тези tweeter и Facebook линкове не ми се зареждат.
FB е просто празен прозорец. tweeter - линковете излизат с disable ad-block and tracking protection.
Цитирам мнението копирам линка и така го преглеждам.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
- MrGeek
- Путлер Капут
Той Туитър ти дава обяснение на проблема - трябва да си спреш ад-блока на браузъра за да ти го покаже, просто и те се опитват да тарикатеят.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
- roumensp
Или да смени ад-блокъра. Аз ползвам AdGuard и нямам проблеми. А може би и неговия няма да има проблем, ако изключи някоя опция, доста ад-блокъри имат "анти-социални" опции, които нормално са OFF по подразбиране.
PS
Тагът "media" може да вгради видео от най-различни източници, ето пример за видео от Global News (не е по темата, просто пример):
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Ад-блокър като плъгин нямам. Вероятно са настройките на браузъра.roumensp написа: ↑Пон Сеп 30, 2019 4:16 pmИли да смени ад-блокъра. Аз ползвам AdGuard и нямам проблеми. А може би и неговия няма да има проблем, ако изключи някоя опция, доста ад-блокъри имат "анти-социални" опции, които нормално са OFF по подразбиране.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS

Шиър имал и американско гражданство и едва август се сетил да подаде молба да се откаже от него. Не че е нещо особено лошо, но той самият май е критикувал други за същото.
Много ме е яд, че консерваторите избраха тази амеба за лидер. Да ни са честити още 4 години премиер манекен...
Много ме е яд, че консерваторите избраха тази амеба за лидер. Да ни са честити още 4 години премиер манекен...
- ivandaman
Марто
It's all an effing circus man.. Who the fuck cares if he has dual citizenship. It's not illegal as far as I'm aware.
Correct me if I'm wrong.
It's all an effing circus man.. Who the fuck cares if he has dual citizenship. It's not illegal as far as I'm aware.
Correct me if I'm wrong.
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS

- Pyrelight
- Напуснал форума
E, не по-тъпи от американските им колеги, де!...
Бих казала с по-лош избор.
Щерю не ще да гласува за Шиър, щото бил леке. Да, ама негласуването му изобщо ще е също толкова подарен глас за Трюдо, както и подкрепата за него.
Така че...ще, ще!

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''