ivandaman написа: ↑Вто Сеп 24, 2019 1:26 am
Мерси Bucca,
Сирене и Кашкавал и аз купувам от магазините около нас.. Има един Румънски в Бърнаби на Империал Стрийт.. Аз от там се снабдявам с БГ кашкавал и сирене както и с някои други неща..
И като се разговорихме за храна бих препоръчал следните продукти..
Майонезата ми е любима.. След като я пробвах повече не мога да вкусна Канадски стил майонеза. Течният шоколад е много по-добър от фалшивата нутела която продават тук.. Аджвара пък го ползвам като замесител на лютеницата...
Айвар бе Иване, Айвар се казва
Абе вие освен английски други езици не знаете ли
Айвар, не Аджвар
Румънците също имат вид лютеница, Zakuska

Не е зле, пробвай я
Сеа, зима иде.....
Време за туршии, сърми и луканки
Аз като един бивш чревоугодник ще дам “My 20”
Обади се на Тошката и го разпитай за асортимента, питай го в кой магазин зарежда най-много от Балканския асортимент, отиди във въпросния магазин и започни да пробваш едно по едно нещата. Като си наясно какво точно ти харесва, пак се обади на Тошката и отиди да си напазариш на едро от склада

Начи, листата кисело зеле са много добри, крехки, не са жилави. Тъкмо е време за мултикултурализъм във вашето семейство и да научиш Латинка да завива сърми
Луканката......
Може би знаеш за българската фабрика в Торонто или някъде около Торонто. Нещата им са много добри

С истинския традиционен български вкус, само дето месото е канадско

Тоест няма съмнение относно качеството

Та зима иде, което е супер ако решиш да си поръчаш по пощата луканки, суджуци и филета от тях. В смисъл че няма да се развалят при транспорта

Аз съм поръчвал така няколко пъти

Точно в момента не мога да се сетя за уеб сайта им, ама някой съфорумец може да помогне с информация
А ако много ти текат лигите за луканки, и ти е спешно, ти препоръчвам да се разходиш до Bosa Foods, италиански магазин, там ще откриеш подобни на българските луканки италиански салами и прошуто. Все им забравям имената на италианските салами, ама тук има един съфорумец дето на сън да го бутнеш ще ти даде пълна информация за имена, вкусови качества, начин на приготвяне и всичко квото се сетиш

Той е най-големия чревоугодник когото познавам

Няма да му казвам името
Та Bosa Foods има на две локации, препоръчвам ти тази дето е зад един билдинг на полицията, дето е на Баундри и Първо Авеню. Ако не си ходил там, питай тук за дайрекшън (тука малко по шофьорската подхождам), че малко забутано се стига до магазина и човек лесно може да се обърка

Другата локация е на Виктория джаст саут ъф Хейстингс.