Марто, ти ако не казваше на черното бяло нямаше да си добър в това, което правиш. Но както цитирах по-горе "то не е необходимо да се прави изобщо" и моя пример с продавача го доказва за пореден път в живота ми. А когато един човек нарича "черното бяло" няма кой знай какъв смисъл да се дискутира с него каквото и да е, въпрос на лични виждания.Marto написа: ↑Пет Сеп 20, 2019 10:54 pm Помпи, стига се излага, само в първото си мнение за Ингръм ти прояви повече сексизъм и мизогиния отколкото "Кавенар" сигурно цял живот. Типично за самовлюбени галоши като тебе -- zero self-awareness.
Оная глупост за адвоката мислех да я игнорирам, но след като реши да double down-ваш с обидите, ще ти обясня с две думи.
Не само че си , ами и неблагодарен, защото човекът си е свършил работата, която включва това да не се доверява на разни честни пионерски от тебе или другия зъболекар. Щото не ви познава и от негова професиинална гледна точка няма как да знае дали ще е една коронка след 10 месеца или 10 канала първата седмица. Ти орева форума за 200 долара с онзи нотариус, представям си какво би му направил на този човек ако не ти беше защитил интересите и беше станал фал.
Румба, прати сина си в САЩ за безплатно обучение. В момента ти плащаш и ще плащаш следващите поне 9 години образованието на големия ми син, а след около 6 години и на малкия в Монреал. Аз от една седмица съм в Бермуда, преживях Умберто (за първи път в живота си, съм на живо в ураган), готвим се за Джери другата седмица, но докато твоя син му дойде време за учене в щатите аз просто няма да плащам данъци нито там, нито в Канада