На мен ли само така ми се струва или наистина някои уж десни изведнъж едва ли не скочиха в защита на Шарения Чорап, щото бил "несправедливо обвинен"?
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Явно само на теб. Както и само ти храниш илюзии, че това ще повлияе особено на привържениците на чорапа ... ще се извини още двайсетина пъти и ще му простят всичко.
Последно промяна от roumensp на Пет Сеп 20, 2019 8:09 pm, променено общо 1 път.
roumensp написа:Явно само на теб. Както и само ти храниш илюзии, че това ще повлияе особено на привържениците на чорапа.
Румене, избори никога не са се решавали от твърдите привърженици на този или онзи. Само не ми казвай, че имаш нещо против Чорапа да загуби изборите, макар и заради някаква дивотия? Уникален кеф ще е да ги загуби точно заради това!
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
__ Powered by мухЪтЪ.
MrGeek написа:Уникален кеф ще е да ги загуби точно заради това!
Да, ще е, но истината е, че ако загуби изобщо няма да е заради това, че се е правил на майнуна (то на него си му е навик). Преди като се прави на боливудска звезда, като му се отлепяха веждите, като се моли с чалма и к'во ... овчиците в Онтарио и Кебек пак си го харесват.
roumensp написа:Да, ще е, но истината е, че ако загуби изобщо няма да е заради това, че се е правил на майнуна (то на него си му е навик). Преди като се прави на боливудска звезда, като му се отлепяха веждите, като се моли с чалма и к'во ... овчиците в Онтарио и Кебек пак си го харесват.
Не забравяй, че преди да се разрази скандала, ситуацията беше на кантар. Когато ситуацията е на кантар, всичко е възможно!
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
MrGeek написа:
На мен ли само така ми се струва или наистина някои уж десни изведнъж едва ли не скочиха в защита на Шарения Чорап, щото бил "несправедливо обвинен"?
Гийк никой не го защитава.. Неприязънта на повечето от нас тук, към него е добре документирана, но от конкретният случай направиха от мухата слон, което пък всъщност доказва колко дисфункционално е едно общество намиращо се под диктатурата на политическата коректност в което каквото и да кажеш или направиш, винаги някой наоколо може да се окаже "засегнат"..
Слушах ЦБЦ в колата докато се прибирах днес, и имаше интервюта (и то не къде да е а във Ванкувър) от разни представители на така наречените малцинства и редяха ред сълзи, ред сополи защото били много дискриминирани във Ванкувър..
По CTV новините се изредиха една камара "експерти", да обясняват щото въпросния скандал нямало изобщо да се отрази на резултатите от гласуването, което ме навежда на мисълта, че е напълно възможно въпросните "експерти" да се окажат неочаквано изненадàни.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
MrGeek написа:
Гийк никой не го защитава.. Неприязънта на повечето от нас тук, към него е добре документирана, но от конкретният случай направиха от мухата слон, което пък всъщност доказва колко дисфункционално е едно общество намиращо се под диктатурата на политическата коректност в което каквото и да кажеш или направиш, винаги някой наоколо може да се окаже "засегнат"..
Слушах ЦБЦ в колата докато се прибирах днес, и имаше интервюта (и то не къде да е а във Ванкувър) от разни представители на така наречените малцинства и редяха ред сълзи, ред сополи защото били много дискриминирани във Ванкувър..
Bingo
Целият този маскарад е храна за идиоти
С Главния Идиот в главната роля
Ролева игра
Днес ми дойде идея да се боядисам кафяв, да сложа една чалма и така да се наредя сред шофьорите сикхи на опашка на границата
Па ако щат расист да ми викат или там квото се полага
Той Трюдо, може и да изкара политически дивиденти от снимките: абе, симпатизирал е на своите угнетени тъмнокожи братя и сестри, затова така се е докарал, примерно.
Максим Берниер е имал "конференция" вчера във Ванкувър.
Мои познати отидоха.. Аз не отидох защото бях ултра разочарован от първата му изява във Ванкувър..
Те обаче са впечатлени от вчерашното му представяне..
Ако намеря видео от някъде ще го споделя тук..