Едно паркомясто в подземен гараж е 2 пъти по-скъпо от това дето е написал Хълката за гаражите.

Тц! Лъжеш. 2 пъти по-скъпа е обявената цена. За продажната нищо не се казва. То и аз бях обявила в началото апартамента си на една цена, ама накрая го продадох с почти 30% по-евтино, защото нямаше желаещи да го купят.agent Ozo написа:Да бе, той Танграта да не е луд да се връзва на лъжите на Хълчо. Средна цена на гаражите 5000€ ама друг път. Цените им са поне 5-6 пъти по-високи.
Едно паркомясто в подземен гараж е 2 пъти по-скъпо от това дето е написал Хълката за гаражите.
Особено при теб, в Квебек, са адски скъпи, нема що.Vedren написа: Не колите са скъпи в Канада а застраховките, ( с 12 месечни застраховки купуваш кола в БГ ) поддръжката на колата, паркинга в центъра.
4000 за джета ? Ти да не си искал 0 дедъктъбъл за всичко (или имаш навика да правиш клеймове) ?pumpy написа:Преди години исках да пререгистрирам колата си от Албърта в БК. Отидох в представителсвто на ICBC да ги питам за оферта и девойката зад тезгяха ми предложи нещо от сорта на 4000 на година. На това аз й отговорих просто: моето момиче, аз колата си я изплащам вече и не искам да я купувам втори път. Искам само да я застраховам. Все пак по това време годишната ми вноска за джетата беше около 2400 кинта, и някак си да я застраховам за 4000 ми се виждаше меко казано безумие. Тя видимо не ме разбра, та колата си остана регистрирана в Албърта и застрахована там само за 1200 на година. За Кебек и дума не става какво струва застраховката
Значи сравняваме цена на нова кола в БГ срещу цена на същата нова в Канада ама забравяме застраховките.Аз и жена ми плащаме по около 2400 за нови SUV-та на ауди и лексъс, докато за сивика ми беше около 1800.
Не, не е затова, а защото няма достатъчно паркинзи от типа на подземни, многоетажни и т.н.Vedren написа:Значи сравняваме цена на нова кола в БГ срещу цена на същата нова в Канада ама забравяме застраховките.
С тези 2400 за застраховка на година за една кола само хората в БГ си купуват цяла стара кола. Е аз това няма къде да се паркира.
Така е, за разлика от пусналия анкетата, който послъгва не просто малко ами направо като мургав търговец на пазара в Илиянци.Kan_Tangra написа:В крайна сметка, ясно е, че попълнилите анкетата, малко послъгват.