roumensp написа:
Същата работа и за Тръмп, ти вместо да гледаш политиката му ми ръсеше някакви бози за "езика на омразата".
Seriously ?
дълга се увеличава, харчат се пари за глупости (разбирай стената), хората се лишават от здравни застраховки, стотици хиляди бяха без заплати за седмици за да постигне каприза си със стената, дабъците са "намалени", но не на средната класа, харчи държавни пари за да стои в собсвените си хотели и голф клубове, подпомага фермерите, които страдат от неговата война с Китай с държавни пари, има стоки които поскъпват заради същата тази търговска война в Китай и това покъпване изяжда "спестените няколко стотин от данъци", лихвата я намаляват за втори път тази година, което може и да е знак за рецесия, стойността на имотите масово започна да се коригира надолу, крие много старателно данъчните си декларации (интересно защо ли), женен е за имигрантка, женен е ТРИ пъти, което не показва кой знае какъв морал и постоянство, или желание да работи за "общото" благо, обяви съюзниците си за заплаха за националната сигурност, а севернокорейския диктатор става "супер готин човек", подстрекава война с иран и няма да миряса докато не я започне, по възможност преди изборите, за да сплоти базата си за пре избиране, онзи ден се запознах с една канадка на около 60, тук е от 4 годишна на зелена карта, миналата година я е подновявала и е отнело повече от 13 месеца да я поднови, като никога преди това не е отнемало толкова много време: жената е цял живот тук, женена за американец, работи и плаща стотици хиляди данъци, да продължавам ли ?
Иначе може да казва каквото си иска, аз виждам какво се получава от действията му, приказките му не ме интересуват.