да кацнeш другаде добре, а гражданство ?
да кацнeш другаде добре, а гражданство ?
Не познавам икого от пишещите в този форум оттатък океана. дали от вас има такива, които вече са подавали документи и са получили канадско гражданство? Когато се подават документите в Букурещ по програмата за Кебек се попълва една декларация IMM 0008 ( Je declare solennellement que ma famille et moi-meme avons l'intention de VIVRE dans la province du Quebec )
хубаво, каца си човек в Торонто(или където си иска), намира си работа, живее си живота, минават си трите годинки и един ден подава за паспорт. Та тогава не му ли показат този декларацийка и вратата ?
хубаво, каца си човек в Торонто(или където си иска), намира си работа, живее си живота, минават си трите годинки и един ден подава за паспорт. Та тогава не му ли показат този декларацийка и вратата ?
Последно промяна от pumpy на Пет Сеп 26, 2003 1:50 pm, променено общо 1 път.
- dissidente
- Обратна връзка:
Re: да кацниш другаде добре, а гражданство ?
Kato podavsh dokumenti za podanstvo, ti gi podavash do federalnite slujbi na Canada, a ne do slujbite na niakoia ot provinziite. Taka 4e, za da mojesh da iskash i da polu4ish podanstvo, mojesh da si jiveesh kudeto si iskash pres tova vreme, stiga da otgovariash na uslovieto da si jivial v Canada 3 ot poslednite 4 godini .poumpy написа:Не познавам икого от пишещите в този форум оттатък океана. дали от вас има такива, които вече са подавали документи и са получили канадско гражданство? Когато се подават документите в Букурещ по програмата за Кебек се попълва една декларация IMM 0008 ( Je declare solennellement que ma famille et moi-meme avons l'intention de VIVRE dans la province du Quebec )

С този документ не се ли декларира само НАМЕРЕНИЕ да се установиш в провинция Квебек?! На практика ще получим федерални визи и никой не може да те ЗАДЪЛЖИ да живееш някъде. Още повече в Канада!
Въпроса е какво мислиш и казваш, че ще правиш докато ти издадат визата. Щом на тези, които по програмата на Квебек отиват директно в Торонто или Ванкувър (например) не им правят проблем, надали ще правят проблем и при гражданството.
Въпроса е какво мислиш и казваш, че ще правиш докато ти издадат визата. Щом на тези, които по програмата на Квебек отиват директно в Торонто или Ванкувър (например) не им правят проблем, надали ще правят проблем и при гражданството.
Здравей, малък сладур! Просто трябваше да си поправиш грешката доста по-рано! Сигурно френския ще го научиш по-добре! Успех ти желая!poumpy написа:МНОГО БЛАГОДАРЯ за изчерпателния отговор по поставения въпрос. дребнаво, жалко, заядливо и т.н. човеченце... да е щастлива мизерната ти душица, че се издигна много високо над мен. ако не си забелязал "е" и "и" са една до друга, като клавиши и е възможна грешка, не и за твоята извисена персона естествено, но ние простите простаци сме си такива, съжали ни моля Те.tosev написа:Е-мааа! Всеки ден чета форума, но такава демонстрация на образованост досега съм срещал няколко пъти само:
ДА КАЦНИШ! Явно ша кацниш!
bravo samo taka
Bravo bre Poumpy, FR kato slantse, i BG kato slantse imash, a toia Tosev samo se zaiajda - nepriatnik s nepriatnika ... dai mu da se razbere
A, ti bre Tosev, kak mojesh da go traesh toia da ti se due taka, znael FR, mnogo vajno - kato doite tuk moje da si go zabuta otzad i da potshne s EN...
Ia se razberete kato maje ia ... tshe i nie da se posmeem oshte malko
A, ti bre Tosev, kak mojesh da go traesh toia da ti se due taka, znael FR, mnogo vajno - kato doite tuk moje da si go zabuta otzad i da potshne s EN...

Re: bravo samo taka
Ami, to, deteto, POUMPY-4ka,yavno e malko i ne e sviknalo da si proveryava gre6kite kato pi6e! INA4E SMEHA E NAI DOBROTO NE6TO, KOETO MOZE DA SE SLU4I V EZEDNEVIETO NA 4OVEKA!dodo написа:Bravo bre Poumpy, FR kato slantse, i BG kato slantse imash, a toia Tosev samo se zaiajda - nepriatnik s nepriatnika ... dai mu da se razbere
dissidente написа:Kato podavsh dokumenti za podanstvo, ti gi podavash do federalnite slujbi na Canada, a ne do slujbite na niakoia ot provinziite. Taka 4e, za da mojesh da iskash i da polu4ish podanstvo, mojesh da si jiveesh kudeto si iskash pres tova vreme, stiga da otgovariash na uslovieto da si jivial v Canada 3 ot poslednite 4 godini .poumpy написа:Не познавам икого от пишещите в този форум оттатък океана. дали от вас има такива, които вече са подавали документи и са получили канадско гражданство? Когато се подават документите в Букурещ по програмата за Кебек се попълва една декларация IMM 0008 ( Je declare solennellement que ma famille et moi-meme avons l'intention de VIVRE dans la province du Quebec )
точно за това иде реч. аз и IMM008 я подавам пред федералните служби в Букурещ и питам НЯКОЙ С ЛИЧЕН ОПИТ дали е имал някакъв проблем с това. Мерси
а
От личен опит казано - и аз не познавам някой който да е имал проблеми при кандидастване за поданство заради това в коя провинция живее.poumpy написа: ....
точно за това иде реч. аз и IMM008 я подавам пред федералните служби в Букурещ и питам НЯКОЙ С ЛИЧЕН ОПИТ дали е имал някакъв проблем с това. Мерси
Ето ти препратка към Канадската конституция - виж какво пише относно правото на придвижване
Liberté de circulation et d'établissement
Liberté de circulation
6. (1) Tout citoyen canadien a le droit de demeurer au Canada, d'y entrer ou d'en sortir.
Liberté d'établissement
(2) Tout citoyen canadien et toute personne ayant le statut de résident permanent au Canada ont le droit :
a) de se déplacer dans tout le pays et d'établir leur résidence dans toute province;
b) de gagner leur vie dans toute province.
------------------------------------------------------------------------
Mobility Rights
Mobility of citizens
6. (1) Every citizen of Canada has the right to enter, remain in and leave Canada.
Rights to move and gain livelihood
(2) Every citizen of Canada and every person who has the status of a permanent resident of Canada has the right
a) to move to and take up residence in any province; and
b) to pursue the gaining of a livelihood in any province.
http://laws.justice.gc.ca/en/charter/co ... l#garantie