Самата идея за това ме кара да пренасоча "гледането на кефа" в други дестинации.

Ми да беше учил ИТ, муха и нямаше никакъв проблем да ги вземеш.myhata II написа:За 5000 лв. Тангра, веднага си бия къмшика от Торонто, значи така го смятам едно семейство 10 хилки на месец в България си е бонбон !
Само че има един голям проблем, не го виждам как ще стане това, при положение че тези кинти трябва да ги взимам в София, която е най голямата клоака на България, а в по малките населени места се обезлюдяват и запустяват, а за мен определено ако успея да взимам едни 5 хилки в Пловдив, Бургас или Варна, по щастлив човек от мен няма да има на Земята !
ама това са фантазии и химери, при онея с тая политика и икономика в България !
Ти ме утепА ... Не е ли по-лесно да се махнеш от даунтаун ?kiro написа:Аз бих се върнал заради чистия въздух.
the_coach написа:Абе човек не е създаден да работи бе Спийди
Батка, Тейлър в Салинас ме товарят преди апойнтмънтаPavel M написа:the_coach написа:Абе човек не е създаден да работи бе Спийди
брой ме и мен
the_coach написа:Батка, Тейлър в Салинас ме товарят преди апойнтмънтаPavel M написа:the_coach написа:Абе човек не е създаден да работи бе Спийди
брой ме и мен![]()
Наздраве
Това горното не го разбрах, така че ще подмина.Kan_Tangra написа:За толкова сериозни приходи не си споменавал някакъв кой знае колко висок стандарт.pumpy написа:В днешно време билет Монреал-София, на втория етаж на 747 е около 2 дена работа. Когато мога да кажа същото за София се прибирам веднагаТангра чакам оферта, нали си разбирач по доходи и разходи.
.
Абе, в България трудно се понася простотията, особено ако си поживял известно време в добре уредеба държава.Pyrelight написа:Кефът се гледа с пари. Съответно тези пари похарчени от теб влизат в сметките на управляващата мутренско-бандитска прослойка. Оттам следва, че те си гледат кефа за твоя сметка.
Самата идея за това ме кара да пренасоча "гледането на кефа" в други дестинации.
Аз бях за 3000. Знам, че темата е за живеещи в Канада, но все пак си дадох гласа.ablood написа:Ако някой би се върнал за 2-3'000 лв заплата, колко ли е взимал преди да емигрира?
Намирисва ми, че гласувалите за такива цифри са дежурните агитатори + автора.