Освен това аз нямам намерение да купувам в Канада. Тук си имам. Така че евентуалното преизбиране на Тръмп направо може да се окаже голям подарък, въпреки че ме съмнява.

баси и фурнаджийската лопата сиPyrelight написа:Лихвените проценти. Отиват нагоре.
Неизгодно е да вземеш заем за покупка на жилище. Ипотеките скачат. Глупаците, които не са си направили добре сметката си губят къщите.
Само че на банките не им трябват къщи, а пари и ги продават на безценица.
Затова и казах, че хората с кеш могат да направят удар.
Pyrelight написа:![]()
Никога не съм го отричала. Виж, на кого в подписа се мъдри Мухата!
Pyrelight написа:Ъъъ ...нямам какво да кажа на това. Отивам да си наторявам градината.Твърде много мат'риал събрах.![]()
После ще плувам, ако нямате нищо напреки.
5 Things You Shouldn't Do During a Recession
Бе ти вземи заем за камьон и не си направи добре сметката, па после пак ще говорим!the_coach написа:Pyrelight написа:Ъъъ ...нямам какво да кажа на това. Отивам да си наторявам градината.Твърде много мат'риал събрах.![]()
5 Things You Shouldn't Do During a Recession![]()
![]()
![]()
За кой ли път като нямаш какво да кажеш, и си врътваш трътката и отиваш да плуваш![]()
Ти не можеш да генерализираш, защото дали растежът е положителен или отрацитален, винаги един печели а друг губи. Съветите, които си пуснала могат да важат за един, и да са невалидни за друг.
Отново неуместен пример.Pyrelight написа:Бе ти вземи заем за камьон и не си направи добре сметката, па после пак ще говорим!the_coach написа:Pyrelight написа:Ъъъ ...нямам какво да кажа на това. Отивам да си наторявам градината.Твърде много мат'риал събрах.![]()
5 Things You Shouldn't Do During a Recession![]()
![]()
![]()
За кой ли път като нямаш какво да кажеш, и си врътваш трътката и отиваш да плуваш![]()
Ти не можеш да генерализираш, защото дали растежът е положителен или отрацитален, винаги един печели а друг губи. Съветите, които си пуснала могат да важат за един, и да са невалидни за друг.
Като ти чета наивните разсъждения в темата за дръдонките, все си мисля, че няма да си ти тоя, за когото растежът ще бъде положителен
А иначе си прав, лихвените проценти се определят от Централната банка или Фед, която е институция създадена от Конгреса. Нещо като държавна банка.
ей ся като се разкара Трюдо и чичо Тръмп се наежи още малко на китайците, ще видим какво ще се вдига или по скоро падаthe_coach написа:Разбирам съветите.
По време на рецесия, на някои бизнесите им процъфтяват.
Ванкувър е място където има съсредоточени много пари, отвсякъде. Изпрани, неизпрани. Има ги.
С намалянето на лихвените проценти, аз лично очаквам цените на имотите да се покачат в Лоуър Мейнланд. Не ангажирам никого да се съгласява с това. Само времето ще покаже какво ще се случи. Шест месечен период мисля че добър като идея за сравнение
Муха, китайците отдавна ги подбраха при нас: 20% допълнителна такса за хора без статут в Канада, данък върху празни жилища, разследване на прането на пари в последните години ... И в последната година имаме спад в цените. Ваш ред е.myhata II написа:ей ся като се разкара Трюдо и чичо Тръмп се наежи още малко на китайците, ще видим какво ще се вдига или по скоро падаthe_coach написа:Разбирам съветите.
По време на рецесия, на някои бизнесите им процъфтяват.
Ванкувър е място където има съсредоточени много пари, отвсякъде. Изпрани, неизпрани. Има ги.
С намалянето на лихвените проценти, аз лично очаквам цените на имотите да се покачат в Лоуър Мейнланд. Не ангажирам никого да се съгласява с това. Само времето ще покаже какво ще се случи. Шест месечен период мисля че добър като идея за сравнение![]()
Тюрбана ще си плюе на избирателите, ако го направи, довчера говореше, че на Трюдо не може да се вярва заради SNC-Lavalin.the_coach написа:Майна, за жалост не изключвам коалиция Трюдо - Тюрбана. Ей тогава мамата си джасало. Ама тия неща са за друга тема, дай да не цапаме тука