Нали на недоволните от Канада все това им се повтаря. Ами същото е и относно България. Не ли?

Привет.A.Yovchev написа:Kan_Tangra написа:
Иначе Kan_Tangra, ако идваш към Варна може да се видим на по бира и да ми изнесеш една лекция на живо. Ако нямаш нищо против, разбира се.
О, значи имало повече български майки, които си махат децата от Канада. Похвално!Pyrelight написа:Toва са глупости! И този отгоре е същият ненормалник като na2kukipletkov!![]()
CBC промоутвала секс между птици от един секс. Само дотам го издържах. Чудя се, само откъде ги намира плетков тези щуротии и 2-3-ма лузъра скачат с готовност да му пригласят?![]()
Моите деца нямат и никога не са имали такова приложение на телефоните си.
Това беше подобно на простотията, която прочетох преди дни от нашенка: Върнала се била в Булгаристан, не защото тя самата е биг лузър, ами защото в часовете по сексуално обучение обличали децата и с розови тениски.
Веднага попитах сина ми: Абе, обличат ли ви в розови тениски?
И той ми отговори, смеейки се: Дааа!.... При това на сини незабравки!![]()
![]()
Е, жалко, няма да успея! Четвъртък-Петък пътувам от сф за бургас.NightMartini написа:Привет.A.Yovchev написа:Kan_Tangra написа:
Иначе Kan_Tangra, ако идваш към Варна може да се видим на по бира и да ми изнесеш една лекция на живо. Ако нямаш нищо против, разбира се.
Във Варна съм и ще остана до Събота. Всяка вечер съм в Кубо. Ако видиш мъж с тъмни дънки, бяла риза и бели маратонки - дръпни ме за ръката.
Kan_Tangra - ти също, ако дойдеш тази седмица пиши ми.
В Монреал, "златната клетка" е много по-голяма от тази в София.agent Ozo написа:Не бе, Клисуров, не става въпрос за затваряне на очите. Просто въпросните хора са се установили в правилната ерия, познават и общуват с правилните хора и т.н.
Нали на недоволните от Канада все това им се повтаря. Ами същото е и относно България. Не ли?
каво да ти кажа бе женаprace написа:О, значи имало повече български майки, които си махат децата от Канада. Похвално!Pyrelight написа:Toва са глупости! И този отгоре е същият ненормалник като na2kukipletkov!![]()
CBC промоутвала секс между птици от един секс. Само дотам го издържах. Чудя се, само откъде ги намира плетков тези щуротии и 2-3-ма лузъра скачат с готовност да му пригласят?![]()
Моите деца нямат и никога не са имали такова приложение на телефоните си.
Това беше подобно на простотията, която прочетох преди дни от нашенка: Върнала се била в Булгаристан, не защото тя самата е биг лузър, ами защото в часовете по сексуално обучение обличали децата и с розови тениски.
Веднага попитах сина ми: Абе, обличат ли ви в розови тениски?
И той ми отговори, смеейки се: Дааа!.... При това на сини незабравки!![]()
![]()
ти си добре.на мен и долните ми гащи са розови/на кафяви раета/speedy написа:Аз имам розова риза. Какъв се явявам - мушморок, джендър или трансджендър? Не вярвам да съм таласъм.
Явно знаеш, след като си сигурен, че тя се свива.agent Ozo написа:Не знам какво наричаш "златна клетка" и колко голяма е тя в Монреал. Но съм сигурен, че същата не се разширява, а се свива с всеки изминал ден. Поради лицемерна състрадателност и фалшива гостоприемност.
Не беше ли важно ти да се определиш какъв се явяваш? Защо мнението на околните?speedy написа:Аз имам розова риза. Какъв се явявам - мушморок, джендър или трансджендър? Не вярвам да съм таласъм.
bgmtl написа:Не беше ли важно ти да се определиш какъв се явяваш? Защо мнението на околните?speedy написа:Аз имам розова риза. Какъв се явявам - мушморок, джендър или трансджендър? Не вярвам да съм таласъм.
А, да, може би трябва да си благодарен, че не си далтонист!?
Клисуров, ти га си я мерил тая клетка си живял в гетата на София, и по мутренско време, до 2000та.klisurov написа:Явно знаеш, след като си сигурен, че тя се свива.agent Ozo написа:Не знам какво наричаш "златна клетка" и колко голяма е тя в Монреал. Но съм сигурен, че същата не се разширява, а се свива с всеки изминал ден. Поради лицемерна състрадателност и фалшива гостоприемност.
За сега въпросът е, къде е по-малка, та да не съм там.
За 10 години в Монреал, аз дървеници (слава Богу) не съм видял. Не, че в София съм виждал, де. Дори и в казармата за три години не съм срещал.
Излежда успявам добре да се задържа в "златната клетка".
Това, навярно, ще е последното ми включване във Форума.Kan_Tangra написа:klisurov написа:Клисуров, ти га си я мерил тая клетка си живял в гетата на София, и по мутренско време, до 2000та.
20 ГОДИНИ са минали от тогава! Малко риалити чек ...![]()