pumpy написа:roumensp написа:Pavel M написа:и аз това казвам.защо пък не и някой булгаристански галош

Никой не казва, че не може. Ама колкото повече работещи на черно и неплащащи данъци в една държава, толкова по-циганска става тя.
Аз не смятам, че платените или спестените данъци правят една държава циганска. Циганска я прави поведението на мнозинството. Плащането на дъници е пример за лошо структуриран бизнес, не за цигания.
Той Румбата като се е сврял в циганското гето на Голям Ванкувър-квартала Съри, съжителствайки с цигани от цяла югоизточна Азия щото не може да си позволи явно от чисто финансова гледна точка да живее заедно със семейството си на по нормално место където циганията би била представена с по малко от 49% на квадратен метър си мисли ,че в цяла Канада е така.
От което мислещия човек трябва да си изведе поуката:
-ако плащаш високи данъци не живей в гетото защото там е евтино.
-избягай от него и отиди там където ще ти е по скъпо,но чрез високите данъци които сам твърдиш че плащаш ще спонсорираш себе си
тая дето си я намислил да живееш в гетото за да минеш тънкаж сам виждаш че няма как да стане
или живей с чернилките да ти е тънко и не мрънкай или си плащай като бял човек за да живееш като бял човек ако ти изнася.
за толкова години в с.америка си мисля че сам си се уверил че там тънки бай гановски номера не вървят.
ако не ти изнася,аре велкоме бак.комшиите до мен продават дуплекс с 2 спални и три тоалетни.морски изглед,чайки,бриз,йодни пари,изкуственна палма на двора,барбекю,стая за гости/беседка/ и много други екстри