Какво се случва в България?
- optics
- Модератор
Re: Какво се случва в България?
Озо, с тоя въпрос слизаш на нивото на мухата. 

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Мухата троли, докато той е искрено и неподправен вдлъбнат.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
- Vedren
Кой го казва? Човека който цица пенсия от БГ при положение че взима социал и работи в Канада. Ето ти отговора ако ти е интересно. Докато си по млад пенсионер ходиш да си взимаш пенсията лично от пощата щото така ти е кеф. С възраста искаш вариант при който да ходиш по малко. Такъв вариант е да си получаваш пенсията по банкова сметка. За да стане обаче трябва да се иде до НОИ за да им дадеш номер на банкова сметка и име на банка. Става с подаване на заявление в НОИ. Ти що не се откажеш от социала и пенсията от БГ като работиш и живееш в Канада?
С този си въпрос, Оптиксе, подказвам на поканачените българи, че когато говорят с пренебрежение и презрение за "Булгаристан" и "булгаристанците" - за това, че само идиотите оставали и се чувствали добре в България, че всички там са лузъри и некадърници и въобще при всеки случай, в който се раграничават на "ние тук" и "те там", трябва да мислят, че имат родители и близки там. Които няма как да изключат от общото множество, след като все още са там.
Аз към сънародниците си не съм се отнасял никога с презрение и никога не съм се смятал за нещо повече или по-различно от тях. Ако не си го разбрал това досега, значи криво ме четеш и затова не си разбрал сарказма ми.
Аз към сънародниците си не съм се отнасял никога с презрение и никога не съм се смятал за нещо повече или по-различно от тях. Ако не си го разбрал това досега, значи криво ме четеш и затова не си разбрал сарказма ми.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
- optics
- Модератор
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- MrGeek
- Путлер Капут
Озо, от цял форум, само една Стрина отговаря на горното. Троленето заради самото тролене отново нещо не ти се получи.agent Ozo написа:С този си въпрос, Оптиксе, подказвам на поканачените българи, че когато говорят с пренебрежение и презрение за "Булгаристан" и "булгаристанците" - за това, че само идиотите оставали и се чувствали добре в България, че всички там са лузъри и некадърници и въобще при всеки случай, в който се раграничават на "ние тук" и "те там", трябва да мислят, че имат родители и близки там. Които няма как да изключат от общото множество, след като все още са там.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
- optics
- Модератор
TRUE!
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- optics
- Модератор
А прочее, спомних си с умиление последното ми ходене в консулството в Торонто, което беше много отдавна и където са същите мили родни картинки. Тамошната стрина на гишето, бивша балерина ме нахока, че съм й задал въпрос как се попълва една от формите. Трябвало било да прочета на стената където са залепили образец.Vedren написа:Тоя пак не разбрал. Аз не се гъзя аз искам да мина ама тези дето се гъзят пречат на всички които искат да минат. Как пък тук в общината няма 100 листа налепени по стените.
Да, но като се прави образец се изпипва перфектно - а това означава всичко да е ясно. Е добре, но аз вече бях видял техния образец и той далеч не беше перфектен.
Пак там един нахакан нашенец искаше да пререди опашката щото бил станал рано и карал 150 км. Викам му - алоууу, аз знайш ли колко рано съм станал, колко съм платил за самолета и на колко километра е Виктория?
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
арменката е супер, всичко си разбира и накря ти помага, ако нещо не си разбрал !optics написа:А прочее, спомних си с умиление последното ми ходене в консулството в Торонто, което беше много отдавна и където са същите мили родни картинки. Тамошната стрина на гишето, бивша балерина ме нахока, че съм й задал въпрос как се попълва една от формите. Трябвало било да прочета на стената където са залепили образец.Vedren написа:Тоя пак не разбрал. Аз не се гъзя аз искам да мина ама тези дето се гъзят пречат на всички които искат да минат. Как пък тук в общината няма 100 листа налепени по стените.
Да, но като се прави образец се изпипва перфектно - а това означава всичко да е ясно. Е добре, но аз вече бях видял техния образец и той далеч не беше перфектен.
Пак там един нахакан нашенец искаше да пререди опашката щото бил станал рано и карал 150 км. Викам му - алоууу, аз знайш ли колко рано съм станал, колко съм платил за самолета и на колко километра е Виктория?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- Vedren
Линко аз никога не се изразявам както си го написъл. Така се изразява Бистра. Аз казвам че организацията е лоша, обслужването под всякаква критика. Служителите намусени и демотивирани. Ако пак не си разбрал мога да го кажа и така. Всичко е обратното на фастер, бетер, море ефишънт както е в Канада. Аз прогрес в услугите в държавни институции не виждам.
MrGeek написа:Озо, от цял форум, само една Стрина отговаря на горното. Троленето заради самото тролене отново нещо не ти се получи.agent Ozo написа:С този си въпрос, Оптиксе, подказвам на поканачените българи, че когато говорят с пренебрежение и презрение за "Булгаристан" и "булгаристанците" - за това, че само идиотите оставали и се чувствали добре в България, че всички там са лузъри и некадърници и въобще при всеки случай, в който се раграничават на "ние тук" и "те там", трябва да мислят, че имат родители и близки там. Които няма как да изключат от общото множество, след като все още са там.![]()
чакаме снимки на яки баджаци от флоридските плажове

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
То е ясно , че гредата в собственото си око никой не вижда, Гийк.MrGeek написа:Озо, от цял форум, само една Стрина отговаря на горното. Троленето заради самото тролене отново нещо не ти се получи.agent Ozo написа:С този си въпрос, Оптиксе, подказвам на поканачените българи, че когато говорят с пренебрежение и презрение за "Булгаристан" и "булгаристанците" - за това, че само идиотите оставали и се чувствали добре в България, че всички там са лузъри и некадърници и въобще при всеки случай, в който се раграничават на "ние тук" и "те там", трябва да мислят, че имат родители и близки там. Които няма как да изключат от общото множество, след като все още са там.![]()

"Булгаристанците" са наистина само в речника на Бистра и съм ги използвал като олицетворение, но презрението и разграничаването от България и българите може да се демонстрират по много начини. Включително и с тънка ирония или остър сарказъм, които, примерно, лично на теб са ти много присъщи, Гийк.

Горния цитат не се ли покрива напълно с казаното от мен по-горе?Та в България остават само мързеливи и некадърни, дето за нищо не стават и не са ги пуснали навремето в Канада, като Йорко
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
MrGeek написа:Озо, от цял форум, само една Стрина отговаря на горното. Троленето заради самото тролене отново нещо не ти се получи.agent Ozo написа:С този си въпрос, Оптиксе, подказвам на поканачените българи, че когато говорят с пренебрежение и презрение за "Булгаристан" и "булгаристанците" - за това, че само идиотите оставали и се чувствали добре в България, че всички там са лузъри и некадърници и въобще при всеки случай, в който се раграничават на "ние тук" и "те там", трябва да мислят, че имат родители и близки там. Които няма как да изключат от общото множество, след като все още са там.![]()
както казва Стрина много паплач-шишуминги,маргаритки,минзухари,мушмуроци и бой с хладилника по каската

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Горният цитат е изваден от контекста, по начин типичен за професионален лъжец-комунистagent Ozo написа:Докато, например Иван1007 си го казва директноГорния цитат не се ли покрива напълно с казаното от мен по-горе?Та в България остават само мързеливи и некадърни, дето за нищо не стават и не са ги пуснали навремето в Канада, като Йорко
Това е целият пост и от него много добре се вижда, че става въпрос за работещи инженери, не за бабички и старци пенсионери.
Ivan1007 написа:Тцъjoro написа:Инженер с 1500 лева в България ще мие чинии за 2000 долара в Канада, което се равнява на 1000 лева в РРР. Не бива да се сравняват най-бедните в България с най-богатите в Канада.Ivan1007 написа:1500 лева е средно за инженер в България, не 1500 евро.
ИнжИнер е бил Linko, също така и системен администратор, само дето не е казал на каква система.
Инженер с 1500 в България, ще получава 3-4 пъти по-малко отколкото българин заварчик, шлосер и подобен бачкатор в Германия - има достатъчно обяви за такива.
Та в България остават само мързеливи и некадърни, дето за нищо не стават и не са ги пуснали навремето в Канада, като Йорко
Оставаше и да се отнасяш с презрение, когато ти си съучастник в престъпленията на комунистическия режим, поради което страната и сънародниците ти в България са в сегашното незавидно положение.agent Ozo написа: Аз към сънародниците си не съм се отнасял никога с презрение и никога не съм се смятал за нещо повече или по-различно от тях. .
Естествено, че не си нищо повече, тъкмо обратното си, но ще е добре, повече да са различни от теб.
Последно промяна от Ivan1007 на Пон Юли 22, 2019 4:49 pm, променено общо 1 път.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Хахахаха...не питай за лудото, то само се обажда.