roumensp написа:Крайно време ти е да се очовечиш ... навремето и аз жулех само водка и джин (бях “руски възпитаник”) и мислех, че коктейлите са “педалски”, ама с възрастта човек трябва да почне да мисли за здравето си.
И аз така мислех, сега пия само бира и мохито, пък нека съм педал. Така се нафирках с мохита оня ден на летището във Вегас, на аванта разбира се
roumensp написа:Крайно време ти е да се очовечиш ... навремето и аз жулех само водка и джин (бях “руски възпитаник”) и мислех, че коктейлите са “педалски”, ама с възрастта човек трябва да почне да мисли за здравето си.
И аз така мислех, сега пия само бира и мохито, пък нека съм педал. Така се нафирках с мохита оня ден на летището във Вегас, на аванта разбира се
много здравословно,няма що.
мохитото причинява проблеми на панкреаса ,а бирата на простатата за разлика от антиоксиданта джибровка с шопска салата.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Ай глупости, само господа на твоята възраст отъждествяват пишкането през час с простатата.
Прясната мента има вълшебни лечебни свойства, особено за панкреаса. Ромът, защо мислиш пиратите едно време са го пиели като вода? Специално на този бар не им се свидеше, за разлика от лимонадата дето сервират в ол инклусивите в Мексико, заради което донякъде подцених ситуацията
много здравословно,няма що.
мохитото причинява проблеми на панкреаса ,а бирата на простатата за разлика от антиоксиданта джибровка с шопска салата.
Funny, but by complaining about the signs and having them pulled down, the leftists have made sure the message reached 1000 times the number of people who would have seen it. Thanks, comrades.
Kpetrov написа:===
Ще видим прогнозите, но аз лично не мисля да цепя вота на тези избори ако PPC нямат шанс.
Изборите са мажоритарни, ако във вашия окръг съотношението либерали-консерватори е на кантар, то наистина гласовете за Макс елиминират съответния кандидат консерватор. В Албърта либералите нямат никакъв шанс, така че гласовете за PPC само ще изразят мнението на електората за безумната канадска политика.
"Again today, we were named the very best city to live in, in the western hemisphere..."
“За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което имат тук хората - да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.” (13.12.1881)
“Българин с българин не може да се разбере. Те все гръмогласят.” Константин Иречек