agent Ozo написа:E, Пумпи, няма как да стане тая - милиардерите да се женят само за равни им по богатство за да не злословят злите езици, че бракът за по-бедната страна е бил по сметка.
Колкото до "простия зъболекар", не се знае материалната страна на избора. Не ми се вярва, примерно, и родителите на жена ти да могат да извадят толкова реституирани имоти, от които да прибират по няколко хилядарки от наеми всеки месец. Та по твоята логика, може да се каже, че съвсем добре си е направила сметката жената. Също както онази имигрантка, избрала един богат оранжев орангутан и поради това наричана от теб гейша.

Чаках да напишеш нещо подобно, просто чаках.
Днес, клиниката на жена ми е минала акредитация пред
CODA, с тяхната програма за резиденти. Програма, която е започнала миналата година и това е една от трите клиники на организацията й, минали тази акредитация, без нито една забележка и препоръка. Тази акредитация позволява на всеки завършил резидент, в клиниката, управлявана от жена ми, да работи където поиска в САЩ, Канада, Астралия и Нова Зеландия като зъболекар с профил Dental Public Health.
За теб и твоите черчевета това може да е нищо. За мен и за жена ми, която работи над тази акредитация, последните 12 месеца е много голям успех. Успех, който по никакъв начин не може да се мери с колкото и хиляди лева месечни наеми в БГ (да не говорим, че аз имам двама братя, та моята част е само една трата и то един ден, когато нашите няма да ги има)
Моята жена ми е равна по професия и ме превъзхожда интелектуално (факт е че тя не спори тук с теб, а аз ти се връзвам на простотиите). Няма как да сравняваш една словенка, която е можела да предложи само едно нещо на буфона и то не е интелект/професия, и/или знание за друго освен как да си вдига краката за милионите му).
А ако можеш, което съм сигурен, че ще прочета след малко, то по никакъв начин няма да измениш на поведението си добре познато във форума. Поведение, заради което аз не живея в България, а на майната си, защото там (в България) все още има милиони като с твоето поведение.....