Kpetrov написа:Pyrelight написа:Хъм, сега го прочетох!...
За щастие е цитирано, щото шматката е невидимка.
Радостното е, че ние, както изглежда минахме критичната възраст и аз още съм на свобода.
Защото, бога ми, ако дъщеря ми го беше направила това на мен (не на баща ѝ, а на мен) щях да я лежа в затвора!
Сори, ама и аз съм потисник в случая!
Докато я хрантутя и се грижа за нея, аз съм тази, която ѝ е избрала името и никакъв фъкинг съд не може да ме задължи да я наричам по друг начин!
Като мине във възрастта на автономност, шут в г**а и да се оправя, както знае!

Венъж да се отпуснеш и да кажеш нещата такива каквито са.
Може би не затвора, но да се оправя както знае.
А моля, моля не ме слагай във вашия лагер, защото не съм за там!
Първо: Защото съм жена и защото не смятам, че съм застрашена от изчезване заради различните.
Второ: Не се чувствувам дискриминирана и с невъзможност да си намеря партньор, просто защото имам такъв и той е хетеросексуален.
Трето: Това, че някой иска да си сменя пола, прави се на драг куин или се друса с хероин не ме засяга и не ми пречи, и нямам желание да го горя в газова камера, стига да няма колатерал дамидж за мен, т.е. зарибяване на някои от децата ми.
Четвърто: Има поговорка. Който плаща той поръчва музиката! Та в този стил държавата не може да ми се бърка за нещо, с което не съм съгласна, ако аз плащам.
П.П. Не съм казвала никога, че одобрявам хомосексуалната любов. А само, че не ми пречи, когато е извън семейството ми.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''