SFBG82 написа:joro написа:Докато от Фолксваген се назландисват за новия завод, русенци взеха, че ги изпревариха.
Утре в София идва папата, а ден по-късно идва целият борд на директорите на Фолксваген в София.
Цял самолет шефчета. От летището в София ще ги качват на хеликоптери и отиват да гледат Кремиковци - мястото на новия завод. Капацитетът ще е 350 000 автомобила годишно, което означава, че на работен ден ще се произвеждат повече от 1000 автомобила.
абе небостъргач вие с жорката уж се имате за умни момчета ама явно не сте.
имате ли си изобщо представа защо волксваген се озърта да отваря завод в сърбия или българия
щот сме най добрите ли.дръжки.
щото сме най простите дето ще си дадат гъза да им зглобяват колите за жълти стотинки.
що не отидат да си направят завода в чехия където ще им е най удобно,най им е близко,а и имат традиции
и веднага ви отговарям щото чеха няма да отиде да им бачка в завода за 1000 ев и за 1500 няма да им отиде докато в българия пожарникаромилиционерите като наредят на раята да бачка за 500 ев мърдане няма и германците това много добре го знаят
ама вие продължавайте да си вярвате.лично за мен полза от такива заводи няма.ако ше плащат по 1500 ев фор бегининг на калпак да заповядат,ако ли не да ходят в сърбия или албания или там където си искат.
и за едни пропагандатори даже не ставате щом не можете аргументирано да ме убедите.аз ако съм на мястото на цецо асансьора ще ви спра субсидиите заради ниска производителност на труда.