Kpetrov написа:
Извинявай Бистре, че не съм прочел детайлно биографията на някакви си криминалки за да задоволя нуждата ти да ги обсъждаме обстойно.
Не е биография, а елементарна случка, от която можем да си извадим 2 извода:
1) Журналистите ни са неграмотни. Пишат за неща, от които хал-хабер си нямат представа. В Калифорния, дето има нен'ам си колко мафии, баш българи ще държат бизнеса с марихуана, щото сме най-велики...
No way!
2) Двама наши кокошкари, които ги мързи да работят "умували", как да спечелят пари по незаконен начин (това го вярвам на 100%, затова дадох примера и го сравних с някои наши форумни герои).
Ама "умуването" го правили (за тяхно нещастие) на глас.
Да, ама в Щатите в така наречените "ъндърграунд къмюнитис" има много внедрени агенти (истински, не като нашиот Бай Ганю дето прави черчевета) и един такъв взел, че ги чул. Даже им помогнал с пари. И шараните само това чакали да се оплетат в мрежата. За престъпно намерение в USA също се лежи. И затова не са виновни ни либерастите, ни черните, ни хомосексуалистите, ни Господ, а единствено и само нашите татуирани герои.
Извод: Даже и кал да направиш на някого си трябва мисъл!
Ама откъде таквоз нещо у булгаристански галоши, които са супер силни на думи, ама на действие са нула, зиро, геврек?!

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''