Виждате ли наша Стрина Станка как сама си призна какво работи.Снима и чертае тоалетни с всичките им там аксесоари,тоалетни чинии,стени,плочки,врати,писуари.
   В което няма нищо лошо щом си изкарва достатъчно пари с това за да покрие месечните вноски по лизинга на средностатистическата кола ,такава каквато кара всеки втори и трети канадаец.
  Снима и чертае ,а не проектира.Нещо което бях съобщил на широката публика още преди месеци когато се дискутираше тук с какво се занимава така уважаваната от нас нашата Стрина Станка,а именно че е една най обикновенна чертожничка на тоалетни чинии за което тя ме охули като ме нападна и нагруби изкарвайки ме простак,шматка,боклук,ренегат,имбицил , дегенерат и още какъв ли не на което аз като един философски гледащ от високо на нещата човек не отдадох никакво внимание защото няма как по добре да се познавам какъв съм от някой друг.
 Но много ме заболя когато ме нарече лъжец когато подадох информацията за нейните професионалнотворчески занимания на работното и место в отдела 'Проектиране на тоалетни и санитарни възли' в архитектурното бюро в което работи мъжа и назначена заради него по милост като младша чертожничка на тоалетни чинии и аксесоари след като преди това е била изгонена от 5те конкурентни фирми в бранша в които е работела заради непригодност и некадърност.
  И накрая доживях деня тя сама да си признае за това и занимание,което нейно признание снема автоматично лепнатото на лицето ми определение Лъжец.
  Сега чакам извинение,но няма да го получа.
 Важното е ,че вече не съм лъжец,това е достатъчно.А и не бях лъжец когато споделих инфото за Стринините занимания защото не бяха плод на моята фантазия , беше информация какво точно работи Стрина в момента от трети човек явяващ се наш общ познат който е много добре запознат с делата на Стрина на който естествено няма да му кажа името,няма как да си осветля агента/не е озо,озо не го познавам/ ,а не лъжа която съм изсмукал от пръстите си.
  И понеже Стрина е Тома Неверни и в момента като чете това си мисли,че е някаква манипулация от моя страна и искам да я успокоя,не е,не е манипулация.Разполагам от моята агентура и с други факти и случки от Стрининия професионален живот,а сущо и от личния и,но за личния няма да споделям нищо защото ще е против правилата на форума ,а и не ме и интерисува.Ще пиша само за професионалния и живот,това надявам се няма да се счита за разкриване и злоупотреба с лични данни,като например за издънките и по другите архитектурни бюра от които е била изгонена и последващите загуби за тях допринесени от неадекватната и и некадърна творческа работа заради която е била наета и получавала възнаграждени.
  И моля ви не го приемайте,че е заради клюката ,казах Стрина мен не ме интерисува,много ниска топка е за мен за да проявя някакъв интерс ,а да и светне една червена лампичка че когато нарече някого Шматка да не занимава публиката с огледалния си образ.
   Но да не бързаме.Няма да е наведнъж.Както се казва на час по лъжичка за да бъде сюжета на всяка следваща серия по интересен от предходната. 

Чао.