pumpy написа:Хайде пак от начало :
- в мъжките има не само кабинки с врати, а и писоари, от където идва притеснението; Да знам, сега ще ми обясниш, че детето може да бъде инструктирано да не ползва писоар, но нека сме реалисти: независимо какво "опява" един подител, детето прави каквото си иска, когато е само и може да си го позволи.
Ами то и за момичетата може да има такива притеснения - баща и казал да влеза право в кабинката и да се заключи ама тя решава че е по-интересно да не се заключва, може даже и да не затвори вратата?
Дори и да предположим, че момчето ще иде само на писоарите. Много ми е интересно, какво е това притеснение, че мъж може да направи нещо на само момче в общата част извън кабинките, обаче някакси нямаш никакво притеснение, че мъж може да направи нещо на само момиче/жена в същата тази обща част (след като е излязла от кабинките)?!?
pumpy написа:Тези мъже, които са вече жени, по какво се познава, че са си минали операцията ? Защото няма и такива проверки по вратите. Или ако са си минали операцията им е позволена да са воайри, но преди това не е ?
Пумпи, ти по какво познаваш някой дали е мъж или жена? Айде да не се правим на леко разсеяни...
pumpy написа:И как би реагирал ти и павката, когато в мъжката тоалетна влезе една "жена" застане до теб на съседния писоар и започне да го ползва ? Ама честно, какво точно би направил ?
За какво точно питаш - "жена" в кавички? Някой транс или какво? Всъщност няма значение, нищо специално няма да направя. И не виждам каква връзка има, не си спомням Павката или аз да сме казвали че се притесняваме ако дойде до нас при писоарите, жена със или без кавички? Даже ако е без кавички, ще ми е интересно да видя как ще се справи на писоар
pumpy написа:Само да ти напомня, преди години в България имаше убийство на един студент по медицина в парка в София, защото приличал на "педал" на убийците. Интересно ако тези същите "здрави мозъци" бяха във въпросната тоалетна и до тях застане трансексулен мъж, който още не е минал операцията си какво ли би последвало ???
Виж сега, убийствата са ужасно нещо на който и да се случат. Има малко разлика обаче, от това да имаш резервации към общи тоалетни, до това да тръгнеш да убиваш "педали". Няма нужда да изпадаме в крайностите на полит-коректната бригада и да обявяваме всеки дори милиметър настрани от PC линията, че е расист, хейтър, трансфоб, убиец и т.н.
Само да ти напомня, в момента в Торонто има дело срещу един сериен убиец Bruce McArthur. Жертвите са само гейове. Само дето се оказа че и Брус е гей. Та срещу коя група ще крещим в този случай, че са "болни мозъци" и хомофоби, след като се оказва че най-големия убиец на гейове в Торонто също е гей?
pumpy написа:Иначе павката има право да си вярв в каквото си иска, както и аз. Няма право да определя кое е "болен мозък" и коя тоялетна да ползва.
Ами пробвай да влезеш в някоя женска тоалетна и да седиш вътре колкото ти е кеф. Като ти направят забележка или извикат секюрити, им обясни че нямат право да определят коя тоалетна ще ползваш. После ни разкажи как точно е минало