Затова пък случихме на предатели, гъзолизци и каскети. И сега се кефим на 50 лева увеличена средна работна заплата на десетилетие.agent Ozo написа: Ама на - не случихме на русофоби и туй то!
Средната заплата достигна 1205 лева
Re: Средната заплата достигна 1205 лева
Пумпи, ти това като внук на 3 АБПФК ли го пишеш или какво?pumpy написа:Затова пък случихме на предатели, гъзолизци и каскети. И сега се кефим на 50 лева увеличена средна работна заплата на десетилетие.agent Ozo написа: Ама на - не случихме на русофоби и туй то!
България и преди 1944 г е била по-назад от Чехия, Унгария, Словения. Чехите са произвеждали автомобили Шкода още преди Втората Световна Война. Сравненията на България с Чехия и други подобни държави със съвсем друго историческо развитие са глупави и абсурдни.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Тая картинка за какво ни я пускаш? За да видим, че и преди 20 години в България заплатите са били по-малки от Румъния и сега 20 години по-късно, пак са по-малкиSFBG82 написа:

Ама иначе до 5-6 години ще изпреварите Канада

- ablood
- Обратна връзка:
Интересно дали политическите тролове си получават парите за генерирана пропаганда при условие, че буди всеобща насмешка и подигравки?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- Pyrelight
- Напуснал форума
Те работят на полза роду. Инак си търсят активно моми милионерки.ablood написа:Интересно дали политическите тролове си получават парите за генерирана пропаганда при условие, че буди всеобща насмешка и подигравки?

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
powered by pumpy
Пиша го като внук на двама лекари. И двамата със специалност, което значи ГОДИНИ на учебната скамейка, ГОДИНИ. За мен понятието "каскет" се приравнява със Станиш Бонев, дългогодишен шеф на майка ми, когото когато видях за първи път в академията, без да знам кой е я попитах "а този чистач защо е тук по това време на деня". На неговата врата по едно време е пишело : "не чукай, тук чукам аз"miteto написа:Пумпи, ти това като внук на 3 АБПФК ли го пишеш или какво?pumpy написа:Затова пък случихме на предатели, гъзолизци и каскети. И сега се кефим на 50 лева увеличена средна работна заплата на десетилетие.agent Ozo написа: Ама на - не случихме на русофоби и туй то!
Аз дълбоко вярвам, че нито баба ми, нито дядо ми са предали някого. И двамата водеха скромен живот в помощ на пациентите си. Баба ми е станала професор по очни болести в късните си години, защото имаше голяма уста и не премълчаваше нищо на никого. Разбра се позицията й на АБПФК я е защитавала до някъде, но не я и спираше да говори и стои на правилната страна. Тя искрено вярваше в равенстовото, така както и аз вярвам в него и днес и правя всичко възможно да се боря за него.
pumpy, аз не казвам че точно твоите роднини са били "предатели, гъзолизци и каскети", понеже въобще не ги познавам.
Но тогава защо се тюхкаш, че България била пълна с гъзолизци на СССР? Не бяха ли именно АБПФК едни от най-големите?
BTW, той комунизма беше насилствено наложен в Русия в началото на 20 век от една групичка доста образовани и голяма част от тях свързани със Страната и финансирани от други такива с още по-големи връзки със Страната и още по-образовани
Ето една статия от вестник от Страната, да не кажеш че ти разпъвам някакви конспирационни теории
https://www.jpost.com/Magazine/Was-the- ... ish-514323"
Така че дали си "каскет" или "образован" не е единствения фактор определящ дали си бил предател на националните интереси и служещ на чужда страна.
Но тогава защо се тюхкаш, че България била пълна с гъзолизци на СССР? Не бяха ли именно АБПФК едни от най-големите?
BTW, той комунизма беше насилствено наложен в Русия в началото на 20 век от една групичка доста образовани и голяма част от тях свързани със Страната и финансирани от други такива с още по-големи връзки със Страната и още по-образовани

https://www.jpost.com/Magazine/Was-the- ... ish-514323"
Така че дали си "каскет" или "образован" не е единствения фактор определящ дали си бил предател на националните интереси и служещ на чужда страна.
Мите, аз съм бил в кибуц и знам за какво става дума - тотален социализъм. За съжаление даже и в Страната не работи вече, или работи все по-малко и по-малко. Това е човешкия фактор, иначе идеята е страхотна, но трудно изпълнима. Когато я дадеш в ръцете на прости хора, които нямат обща цел (за разлика от кибуците) и им махнеш религията (която е опиум за народа, просто за да можеш ти да контролираш този народ) и извращенията бяха на лице.
Да, образованието не е критерии за морал и етика, но аз вярвам, че медицинската професия е. Също имането на професия някак си не те принуждава да си мизерник и единствения ти шанс за развитие да е доносничестовтото и мизерията към околните.
Да, образованието не е критерии за морал и етика, но аз вярвам, че медицинската професия е. Също имането на професия някак си не те принуждава да си мизерник и единствения ти шанс за развитие да е доносничестовтото и мизерията към околните.
айде Пумпъл, ква излезна сега, и ти си смукал от нянките, а сега ги плюеш, тук в този форум се нагледах на такива елементи, като започнеш от Запад до Изток ! 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Ама кой го е грижа за твоите детински вярвания, бе Пумпи?!pumpy написа: Да, образованието не е критерии за морал и етика, но аз вярвам, че медицинската професия е. Също имането на професия някак си не те принуждава да си мизерник и единствения ти шанс за развитие да е доносничестовтото и мизерията към околните.

Отново говориш величайши глупости. Има безброй примери на честни, горди и неподкупни "мизерници" т.е. бедни хора и също толкова примери на очевидно презадоволени гъзолизци, предатели и престъпници. Не мизерията е единственият и самодостатъчен фактор за превръщането на човек в предател и престъпник. По-скоро това е користолюбието т.е. лакомията.
Я го виж как е надиплил пачките с лъжи и измами т.е. с кражби този представител на най-хуманитарната професия от Варна - Арестуван е лекар-милионер от Варна, участвал в схемата за фалшиви ТЕЛК-решения
Ето ги милионите на доктора от ТЕЛК-Варна (СНИМКИ+ВИДЕО)
И образованието му образование, и професията му професия, пък ей го на - мизерник, мошеник и лъжец. Как мислиш, на колко стъпки от гъзолизството и предателството е този хубавец? А само в тази далавера има още 4-5 като него.

„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Как ще случим, като фуражките първи обърнахте гъзеца и станахте червеноармейци и си слагате разни чекиджийски аватари. Сигурно си имаш един и над спалнята (в алуминиева рамка от черчеве).agent Ozo написа:Е, като не е случила България на русофоби и антикомунисти, така ще е. Ако се бяха вдигнали русофобите през 44 г. с оръжие в ръка и по примера на ген. Иван Колев бяха насмели 3-ти Украински фронт в Дунава, вместо да посрещат червеноармейците с цветя, хляб и сол. Ако бяха поддържали самоотвержено горяните и избивали войниците от окупационните руски войски, а не да се крият в миши дупки докато комунисти и руснаци избиват родната интелЕгенция. Абе ако бяха русофоби на място, нямаше да ни наричат Задунайска губерния и да ни приемат по милост в НАТО и ЕС.
Ама на - не случихме на русофоби и туй то!
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Ама те тези образовани медицински специалисти (според Пумпи) са забогатяли от "добро сърце" .. издавали са фалшиви документи за да помогнат на хората да не работят.agent Ozo написа: Ето ги милионите на доктора от ТЕЛК-Варна (СНИМКИ+ВИДЕО)
И образованието му образование, и професията му професия, пък ей го на - мизерник, мошеник и лъжец. Как мислиш, на колко стъпки от гъзолизството и предателството е този хубавец? А само в тази далавера има още 4-5 като него.
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Ози, аз знам, че обичш да ми противоречиш на всяка стъпка и честно да ти кажа си много близко до влизането в групата на насекомото, тоест игнор листаата ми.
Това е по-вероятното развитие на нещата, отколкото да очакваш да почна да ти искам разрешение какво да мисля, какво да пиша и кога да го правя.
Сега пробвай да се върнеш на темата за СКОЧИЛАТА средна заплата и задминаването на Канада от България в следващите няколко години. Мен не остави да си "умра прост"
Това е по-вероятното развитие на нещата, отколкото да очакваш да почна да ти искам разрешение какво да мисля, какво да пиша и кога да го правя.
Сега пробвай да се върнеш на темата за СКОЧИЛАТА средна заплата и задминаването на Канада от България в следващите няколко години. Мен не остави да си "умра прост"

Никой не обича да му показват грешките, особено пък онези, които си вярват, че винаги са прави. 
Аз не противореча на човека Пумпи т.е на всяка казана от него дума, а на грешно формулирани негови твърдения, невярно адресирани обвинения, маинипулативно направени интерпретации на факти и събития и т.н.
Ако всички тези неща са толкова много, че се налага твърде честата ми намеса, вината не е моя.
А относно "задминаването", "подминаването", "надминаването" и т.н. относно България и която и да е друга държава вече се изказах един път ясно и еднозначно - всичко това е булшит. Нямам какво да добавя повече.

Аз не противореча на човека Пумпи т.е на всяка казана от него дума, а на грешно формулирани негови твърдения, невярно адресирани обвинения, маинипулативно направени интерпретации на факти и събития и т.н.
Ако всички тези неща са толкова много, че се налага твърде честата ми намеса, вината не е моя.

А относно "задминаването", "подминаването", "надминаването" и т.н. относно България и която и да е друга държава вече се изказах един път ясно и еднозначно - всичко това е булшит. Нямам какво да добавя повече.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)