Дори в Линкедин попадам на обяви за България в ИТ мениджмънта за 400-800 хиляди USD gross на година.
Продължавай да попадаш, средната заплата в БГ е 586 евро/месец бруто, а средната пенсия ще стане 200 евро тая година. Когато всички станете "високоплатени ИТ" пак ми се обади.
SFBG82 написа:Дори в Линкедин попадам на обяви за България в ИТ мениджмънта за 400-800 хиляди USD gross на година.
Това е нищо - аз почти всеки месец получавам поне един имейл от разни нигерийски принцове, които искат да ми завещаят по $10-$20 милиона всеки.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Румене, грипа едно на ръка. Сега става дума за морбили, рубеола и други уж вече изчезнали болести, които се появяват с нова сила поради това, че някои майки са с кокоши акъл (то цялото образование се срина).
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
optics написа:Румене, грипа едно на ръка. Сега става дума за морбили, рубеола и други уж вече изчезнали болести, които се появяват с нова сила поради това, че някои майки са с кокоши акъл (то цялото образование се срина).
В България Морбили има само в циганските махали.
Сега обаче ЕС ще финансира цялостна модернизация на махалите - канализация, асфалт, осветление, полицесйки участъци, спортни бази и училища.Къщите ще се санират, а незаконните постройки събарят.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
SFBG82 написа:В България Морбили има само в циганските махали.
Сега обаче ЕС ще финансира цялостна модернизация на махалите - канализация, асфалт, осветление, полицесйки участъци, спортни бази и училища.Къщите ще се санират, а незаконните постройки събарят.
Би ли обяснил как се санира един цигански бидонвил като тоя, че и ние да научим нещо.
И щели да направят “спортни бази” .... предполагам тогава ще ходите на басейн и фитнес у Факултето.
optics написа:Румене, грипа едно на ръка. Сега става дума за морбили, рубеола и други уж вече изчезнали болести, които се появяват с нова сила поради това, че някои майки са с кокоши акъл (то цялото образование се срина).
Е ти какво очакваш, в цял Ванкувър да няма поне един anti-vaxxer ? Аз лично знам една такава глупава майка, ама май само на приказки е против и си е ваксинирала децата.
roumensp написа:
Продължавай да попадаш, средната заплата в БГ е 586 евро/месец бруто, а средната пенсия ще стане 200 евро тая година. Когато всички станете "високоплатени ИТ" пак ми се обади.
Вече е към 615 евро- 1205 лева.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп