Въпрос относно изтриване/променяне на тема
Въпрос относно изтриване/променяне на тема
Здравейте, нов съм във форума. Опитвам да намеря информация относно как да се изтрива или променя собствено мнение и тема. В упътванията за ползване на сайта ясно е описано, че потребителите могат да променят собствени мнения, но в десния ъгъл на сайте ми показва, че аз нямам такива права. Моля ви да ми обясните. Благодаря
- optics
- Модератор
Re: Въпрос относно изтриване/променяне на тема
В кой раздел?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Въпрос като за член на БАН:
Ако един потребител на форум има общо две мнения и с второто пита що не може да си изтрие мнение, то за кое мнение всъщност пита той?
Ако един потребител на форум има общо две мнения и с второто пита що не може да си изтрие мнение, то за кое мнение всъщност пита той?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
- optics
- Модератор
Ivan1007 написа:Въпрос като за член на БАН:

Сега аз не знам да се поласкавам ли, от сравнението с БАН или да се обиждам на "синусоидален старец"

Към Наско: темата е изтрита както си пожелал. Може да пуснеш наново. В раздела за Бизнес обяви е малко по-особено.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Разбрах, благодаря ви много. Много готин коментар от страна на Иван