Ама ти пак не разбрала, както винаги. Те това му казах и аз на човека.

Ма, какво ме интересуват разбиранията на тоя и оня?! Като толкова те сърби да му обясниш на него, има и лични!agent Ozo написа:Бистре, аз какво разбирам от бизнес няма никакво значение в случая. Обяснявах ти какви са разбиранията на Хълката за успешен бизнесмен.
Ама ти пак не разбрала, както винаги. Те това му казах и аз на човека.
Я разкажи като ходи първия път на гости на Маргинала семейно как той ви посрешна с кьор софр и барбекю на двора,а той като ви върна визитата го държахте 3 часа на едно голо кафе само и само по бързо да си ходи и да не ви досажда.Pyrelight написа:Не, не бях. И останах адски изненадана от стратегията "спрямо Линко" на някои участници в срещата, ама както и да е...отивам на ски.
Аз Бистрето също не я познавам,а и не искам да имам и такива познати като нея около себе си ,но навремето когато беше с ник нейма Стими пак беше така кълвана от всички във всички посоки и аз бях единствения който бях на нейна страна и я защитавах от съжаление и тя от ''благодарност'' и ''уважение'' към мен доста се постара към днешна дата да обърна палачинката.Vedren написа:Кажи, кажи какво знаеш Бистре.
Ама Линко като стар военен допускам че може да внедрил някой шпионин от контраразузнаването който да е искал да повлияе на решенята на срещата.
Към другите участници.
Аз Бистрето не я познавам ама ми става жал за нея защото остана единствената дама да пише а вие само я кълвете където я видите.
Много ми напомня на един пич от форума забравих му ника който все не беше оценен, все не беше разбран, все беше дискриминиран, постояно мрънкаше и все му се подигравахте. Пишеше от Монтреал. Май ника беше ФилипНе. И за нега така ми беш жал.
Стига бе Бате това не може да е истина. Бъзикаш се с нас нещо.И още един съвет ако искате да подкрепяте Бистрето не лишавайте мазохиста от естествената му храна,нападайте го,кълвете го,обиждайте го,ругайте го,той от това се храни както например го правя аз.
Правете и вие така Бистрето да бъде щаслива.
Не си виждал досега защото си си нямал работа с мадами преживяващи тежко климактериума.Vedren написа:Батето написа:Стига бе Бате това не може да е истина. Бъзикаш се с нас нещо.И още един съвет ако искате да подкрепяте Бистрето не лишавайте мазохиста от естествената му храна,нападайте го,кълвете го,обиждайте го,ругайте го,той от това се храни както например го правя аз.
Аз всякакви мадами съм виждал и срещал ама за такива не знам.
А, анджък, де! Това е разковничето! Срещал си и си виждал, затова и знаеш как да се държиш.Vedren написа:Батето написа:Стига бе Бате това не може да е истина. Бъзикаш се с нас нещо.И още един съвет ако искате да подкрепяте Бистрето не лишавайте мазохиста от естествената му храна,нападайте го,кълвете го,обиждайте го,ругайте го,той от това се храни както например го правя аз.
Аз всякакви мадами съм виждал и срещал ама за такива не знам.
съвсем честно не.за няколко години се бях самоизключил от форумната култура макар и да съм вземал някакво споредично участие и не съм запознат с твоите коментари относно каката.optics написа:Батка ти сигурно си чел мои коментари за кака и сега ги преразказваш със свои думи, няколко години по-късно.
Маргиналът беше комунист и то от най-лошите - прикритите такива.Vedren написа:Кажи, кажи какво знаеш Бистре.