miteto написа:Kan_Tangra написа:А не както вие твърдяхте, пътували по час и половина в София.
Сега, да си играя ли да търся точно постинга!?
Играй си, аз бях писал за колежка която пътуваше с колата по
час в едната посока от къщата в Банкя до офиса, в час пик. Не знам кой е писал за час и половина.
Иначе, ако ще се правим на интересни с Гугъл Мапс, ето ти как се стига за 20 минути от Бросар до Конкордия, ти нали разправяше за някакви там 2 часа че се пътувало
https://www.google.ca/maps/dir/Brossard ... 957738!3e0"
А, чакай малко!
Даже не съм го и отварял. Пътувал съм го стотици пъти.
20 минути е със следните уговорки:
1. На най-лесната и крайна точка си в бросар
2. На най-лесната и крайна точка си в центъра, баш на изхода на магистралата
3. Няма грам сняг, сухо е,
4. Трафикът е по-малко от обикновено
5. НЯМА НИКАКВИ РЕМОНТИ и затворени изходи!
6. Имаш платен паркинг за 300-400$ на месец баш на супер центъра.
Напоследък ми се оплакаха, само Ташрьо булеварда (входа за магистралата) половин километър се минавал за 10 минути. Заради снега.
2 часа се пътува, след като смениш 3 автобуса! А не с кола! Щото не познавам човек (освен мен), който да е рентвал паркинг /гараж в супер центъра. А аз издържах точно 3 месеца да го правя.
Също така, 2часа се пътуваше, като имаше ремонти. И автобусите минаваха бързо магистралата, но се влачеха по центъра, където бяха ремонтите.
Освен това, имаш бенефита да си близо до крайната спирка на борсардските автобуси, автогарата Бонавентюр.
Ако ти трябва което е и да е място в града, по-далеч от него, не ми се мисли!
Отделно, ако е зима, дори и "близко разстояние" от Бонавентюр до Конкордия ти е 20мин пеша (на -40).
Съответно хващаш метро и сменяш, и са ти още 30мин. Щото няма пряко метро.
И тн и тн.