Не си разбрал. За теб беше: "аз, лично"agent Ozo написа:Не знам защо се обръщаш специално към мен, Пумпи. Аз също нямам проблем с изброените от Танграта неща.pumpy написа:Аз лично (ози това специално за теб) нямам проблем с нито едно от гореизброените положения в Канада
Но за разлика от теб, аз го разбирам и никога не бих го нарекъл лузър заради което и да е от тях, или пък всичките заедно.
За мен присмех предизвикват хората, които и в отходна яма да ги потопиш, ще започнат да убеждава околните, че вътре е много куул. Та дори и лафка ще отворят за да продават от всичките тези био, еко и т.н. продукти от ямата.

Не видах да съм го нарекъл "лузър" или поне не този път. Не смея да кажа "никога" защото знам, че ме дебнеш из засада и ще ме цитираш някъде от 2005, когато съм го написал.
А за отходната яма - не знам в каква Канада живеят някои и защо го правят, но моята не е "отходна яма". И България не беше, за мен, отходна яма, но имаше много от съдържанието й около мен, та не ми понасяше. Бой по улицата, отвратителната нетърпимост към различния, убеждението за вечна правота, корупцията, мизерията. Предпочит снега и студа. Другия месец отивам до Нунавут, явно ми трябват лопата и одеало в куфара