Гаджета си имам, не се притестнявай!Vedren написа:Тангра написа:Ти затова не може да си хванеш гадже и в БГ щото се стискаш и минаваш средно по 10 км на ден с колата. ( 300 км. на месец )Вятър, ма и с бензина е същата работа.
Уж в Канада е евтин, но на едното място въртиш 300км на месец, а на другото 3000.
И като теглиш чертата, уж евтино .. ама скъпо!
Аз забравям кога съм заредил.
Ми то само през деня навърташ 10 км. по работа.
Вечерта ходиш да вземеш гаджето с колата да я водиш на заведение, след това до в къщи малко да се позабавлявате, след това да я изпратиш коя до студентски град, коя до Бояна или до Младост и те станаха 50 км. на ден.
Кажи сега как става номера с бензина или ти ходиш на среща с онези малките колички с фирмения надпис на вратата.
Ако ще бирата и 0.20 ст. да струва пак няма да стане работата с гадже с 10 км. каране на ден.
Нали ти казах, точно ти да не се обаждаш за гаджета, защото нямаме допирни точки. Тези, които не съм ги искал и за 1 път, си ги ухажвал със сложни церемонии, пък и с позицията "шеф". Доколкото си шеф на нещо.
До работа ми е 2 км, до Младост е 4км, до центъра 5км, а до Студентски 0ла.
Като ги събираш "на триъгълник", а не "на звезда". Т.е. не уможаваш винаги по 2.
А ти твоите в китайската плаца отсреща ли ги водиш?