ФИЗЗ.ЦА
Re: ФИЗЗ.ЦА
Аз съм с тях от 40 дена.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
И как е покритието, сигнала имаш ли навсякъде?
Качеството на разговорите? Прекъсвания?
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
- roumensp
Най-важния въпрос е чия мрежа ползват извън Монреал и какво “парче” им дават от нея.Kpetrov написа:И как е покритието, сигнала имаш ли навсякъде?
Аз навремето бях с low cost carrier, Freedom Mobile (бивш Wind) и качеството беше отвратително.
Това е Видеотрон. Сигурно става за Квебек.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- roumensp
Тука се вижда къде имат собствена мрежа и къде "партньори":speedy написа:Това е Видеотрон. Сигурно става за Квебек.
https://fizz.ca/en/coverage"
Аз като бях в уж собствената мрежа на Freedom/Wind пак беше кофти. Вероятно има някакви ревюта в нета за Fizz mobile, добре ще е заинтересованите да се разровят и да ги прочетат.
,Kpetrov написа:И как е покритието, сигнала имаш ли навсякъде?
Само в началото, първите 2-3 дни, имах проблеми със съобщенията. Други проблеми и прекъсвания не съм имал. Като за 6,90$ е направо супер. Друго което много ми харесва е, че неизползваните данни се прехвърлят за следващият период.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Благодаря,nekerman написа:,Kpetrov написа:И как е покритието, сигнала имаш ли навсякъде?
Само в началото, първите 2-3 дни, имах проблеми със съобщенията. Други проблеми и прекъсвания не съм имал. Като за 6,90$ е направо супер. Друго което много ми харесва е, че неизползваните данни се прехвърлят за следващият период.
Заслужава си да се поразровим тогава.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Някой друг да се е закачил на тях да каже други отзиви по пресни, че обмисляме прехвърляне и ние към тях 

Аз потвърждавам, че много съм доволен от услугите им. Ако някой иска мога да го препоръчам и за двете страни ще има по 25$.
- optics
- Модератор
кви 6.90??? аз видях 30-тина долара?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
За бета тестерите бяха(и все още са) такива цените.

Каква е разликата между бета тестера и другия клиент, който плаща по високата такса в момента освен цената?
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Това са цени за първите клиенти които са се включили на промоция като тестери.martin_1 написа:Каква е разликата между бета тестера и другия клиент, който плаща по високата такса в момента освен цената?
Тяхните цени са все още такива, но не приемат нови бета тестери като клиенти, доколкото ми е известно.
Най-вероятно, защото не намирам информация за включване като тестер. Ще ги пробваме като обикновенни клиенти. Офертите са им гъвкави и леко по изгодни.